Hemma i kalla Sverige ..

Publicerat: 2011-08-31 | Tid: 22:00:09 | Dagboken/Personligt
saknar..
Jag är hemma igen, efter en underbar & varm vecka så är jag nu hemma i kalla Sverige.. usch, hade gärna stannat kvar en vecka till! Har vart en bland dom bästa semestrarna någonsin, otroligt mysigt! Kommer såklart bilder, ska se om jag kan lägga upp det imorgon! :)
Imorgon ska jag tillbaka till skolan och är så icke-taggad man kan bli..

Har köpt massvis med saker som jag ska försöka visa förresten, men nu ska jag ta och lägga mig för efter denna dagen är jag riktigt trött!
Pussar!

Wind

Publicerat: 2011-08-29 | Tid: 14:25:00 | Porträtt

ijewf
Min fina kusin!

Jag & Jaquline fotade lite förra veckan, dock så blev det inte många kanonbilder då ljuset inte kändes helt hundra & min kamera kändes helt seg, beror nog på att jag ska uppgradera mig, ha nåt att jobba vidare med! ;) Men denna bilden blev supefin tycker jag, det är nog en av favoriterna! Tänker hela tiden att jag måste måste måste köpa en reflexskärm snart, är i stort behov av det när man ser hur ena halvan av ansiktet är så mörkt till skillnad från andra halvan.. så synd att det blir så!
Aja, vad säger ni? Svartvitt eller naturligt?

Pussar!

Valentines day

Publicerat: 2011-08-27 | Tid: 17:36:00 | Läst, hört & sett
ugl
Denna filmen verkar så bra, jag har sett en del av den och den såg härlig ut! Vill se hela snart! Ett extra plus är ju att Taylor Lautner är med, riktig pudding det där, sjuuukt snygg! :D
Nån som kanske har sett denna filmen? ^^

Just nu sitter jag förmodligen på hotellet, badar eller nåt annat härligt! :D (inställt inlägg.)
Pussar!

My sister

Publicerat: 2011-08-25 | Tid: 11:41:00 | Porträtt
ipjroewgtrhthroerg
Min söta lillasyster får bjuda på bilderna idag! (:

Puss!

Bye Sweden, Hello Turkey!

Publicerat: 2011-08-24 | Tid: 11:16:24 | Resor & Äventyr
<3
Som sagt så åker jag idag, till Turkiet - Alanya i en vecka! Det kommer bli skitbra hoppas jag, om bara några timmar sitter jag på flyget :D Som ni kanske förstår så kommer jag inte kunna blogga, så bloggen får stå i en vecka, har lagt in några tidsinställda inlägg bara ;).
Hoppas ni får en kanonvecka för det ska jag ha! :)

Lots of hugs and kisses from meeee!

The roses

Publicerat: 2011-08-23 | Tid: 17:45:22 | Molly Waern
jao.
Min stuga på Sjöis - Rosen. Bästa någonsin, saknar allt! Saknar mina söta pållar.. & dissa mig på bilden, ser allmänt sjuk ut.. la bara upp denna för alla andra var söta på den! (;
Dagen söööög! Vi hade någon biologi-skitdag, har gått en massa och har ont i mina hälar för tyget i skon hade lossnat.. Hur som helst, detta var den sista dagen på en vecka nu, och jag överlevde iallafall! :) Coolt va? Imorgon sticker jag, tänk att jag kanske sitter på stranden i bikini om bara ett dygn! Ska bli sjukt härligt! :D

Jag sticker till stallet strax, ska bli super!
See ya, puss!

Skola.. suck!

Publicerat: 2011-08-22 | Tid: 21:05:50 | Porträtt
srg
Hej åhå! Första skoldagen är avklarad, skönt! Usch, jag vill ha ett sommarlov tiiiilll, ge meeej!
Går sista dagen på en vecka imorgon, Turkiet here I come! Det ska iallafall bli super! :D

Nu ska jag kolla på Svenska hollywood fruar, Maria är ju bäst, haha så söt! ;)
PUSS! 

Söta du!

Publicerat: 2011-08-17 | Tid: 23:49:54 | Hästar/Ridning
<3
En ny, söt tjej i vårat stall! Kastone, jättefin är hon! :) Ska bli kul att förhoppningsvis få testa henne någon gång!
Hej och hå! Ridningen igår gick rätt så bra faktist, red Kiara som hade gått nåt pass innan och verkade lite halvtrött, men jag gillar henne, hon är bra! :) Förutom Kastone så har det kommit en till ny, stor häst till stallet, och jag menar stoor, haha! Tyvärr så var den undernärd och fick inte gå lektion än, men det ska bli kul om man får testa någon av dom snart! ;)


Ska lägga mig snart, känner att jag måste vända tillbaks dygnet men det går ju inte allför bra, haha. Förresten, är det bara jag som tycker det är extra mysigt att somna nyduschad i en nybäddad säng? Haha, det tycker jag! :D

Jaja, ha det så bra!
Kramar!

Butterfly fly away

Publicerat: 2011-08-16 | Tid: 11:58:34 | Djur & Insekter
joajjegr
Var ute och jagade fjärilar med kameran för några dagar sen, det var ju inte helt lätt kan jag ju säga! Mitt objektiv är ju inte precis det bästa och zoomen är inte den längsta heller, så jag fick ju försöka komma så nära som möjligt men det funkade inte super när fjärilarna bara flög iväg, haha ;). Det var sånt himla fint väder för några dagar sen, nu har det varit riktigt surt! Men idag ser det ut som solen kommit fram, hoppas! För idag ska jag rida igen! Ska bli så kul :D

Pussar!

New clothes

Publicerat: 2011-08-12 | Tid: 20:15:51 | Stil/Mode
jaojreog
Var i stan idag med mamma, lillasyster och Wella! Riktigt kul var det, haha :D Köpte lite grejer på rean, skorna kommer från Nilson, halva reapriset var det så 100 kr kostade dom, inte illa! Och tröjan syns ju knappt på bilden, men den liknar en som jag redan har som jag har gått runt i hela sommaren för att den är så himla mysig, haha! 90 kr för den, halva priset! ;)
Nu ska jag äta, sen blir det att va med Wella en stund till, ni får ha det super! :)
Pussar!

Sweet emotion

Publicerat: 2011-08-10 | Tid: 23:12:21 | Hästar/Ridning
<3
Prisilla! :)

Hallå där ;). Dagen spenderades med sötnosen Sara, & vi hade det skoj! :) Eller, inte hela tiden.. till att börja med skulle vi ut till hennes häst, som hade varit sjuk så hovslagaren skulle komma och kolla hennes hov. Hon gick i hagen, och eftersom jag hade vita converse och hagen var gäggig så fick jag vänta på Sara. Men Kallih ville inte bli fångad, haha, så det slutade med att jag fick gå in iallafall. Men hon fortsatte galoppera runt ett bra tag innan vi fick tag på henne, då var vi båda blöta (det regnade) och gäggiga och äckliga. Sen kom hovslagaren, typ en kvart sent, kollade på hoven i typ en halv minut och sa att den såg bra ut, sen åkte han igen. Haha, allt det där kämpandet för typ en halv minut? Lite kul så, eller egentligen inte men jaja, haha! ;) Vi åkte iallafall hem sen och höll oss inomhus, men det var kul iallafall! ^^
Imorgon tror jag bara det blir att vara hemma och mysa :). Ursäkta min dåliga bloggning, men jag har verkligen inte haft någon lust till det alls!
Kramisar!

In light of sunset ~

Publicerat: 2011-08-07 | Tid: 18:08:06 | Porträtt
jopgj
jaquline såklart.
syster.
jaojewof
Modeller&Fotografer: Jaquline, Molly & Ebba.  Redigering: Jag.

Jag är hemma, efter flera dagar tillsammans med min söta Jaquline. Gårkvällen var den mysigaste på länge, äkta sommarkväll med grill, skönt väder & bra musik med härligt folk! Super!
Igår var vi inne i stan en sväng och jag fyndade två tröjor på rean ;). Sen åkte hela familjen hem till Jaquline och sov där tills idag. Igår fotade vi lite, de här bilderna som jag tycker blev riktigt härliga! Plus att vi fotade lite med Jaq's kamera, de bilderna skulle hon skicka till mig, snart hoppas jag! :) Vi fotade iallafall lite i solnedgången, därav ljuset på några av bilderna, ex. den längst ner till vänster, men jag tycker det var himla fint ljus, eller vad tycker ni? ^^

Jag är extremt trött idag så jag ska fortsätta slappa och ha det gött, haha det får ni också ha så hörs vi snart! ;)
Kramisar till er!

Beach

Publicerat: 2011-08-04 | Tid: 10:04:41 | Natur

#
Hej & hå! Bloggade aldrig igår, men det blev inte av. Så jag kan ju passa på att säga att jag var med Jennifer & hade det super! Och idag blir det nog Brunstorp och bad som gäller, det ser ut att vara fint väder så det hoppas vi på! ^^
Har inte så mycket mer att säga, ikväll sover jag förmodligen hos min kusin, ni får ha det gött & hoppas ni har bra väder också! ;) kram på er!

Heart

Publicerat: 2011-08-02 | Tid: 16:58:27 | Dagboken/Personligt
joa
Denna bilden blev lite frän, vattnet ser lite ut som ett hjärta, haha sweet! Kom hem från Gavile för en stund sen, nu ska jag hoppa in i duschen. Bloggar mer senare, kram.

Beautiful place

Publicerat: 2011-08-01 | Tid: 20:27:23 | Hästar/Ridning
Sjöis pålle !
I sjöis på baddagen, en av hästarna i hagen vid sjön, ser dock inte vem det är, hehe. ;) Tycker bilden blev så mysig på nåt sätt!
 
Hejsan hoppsan eller nåt sånt! ;) Kom hem från en springtur för en stund sen. Dagen har varit varm och solig och den har spenderats i stallet hos lilla Gavile! Eller, lilla och lilla, haha hon kändes typ enorm! Beror nog på att jag ridit D-ponnys i en vecka nu, och Gavile är över 1,50 så ah, haha. :) Om det inte beror på hennes mage som har växt lite under sommaren, haha! Nej, vad elak jag är, så är det faktist inte.
Hur som helst så tycker jag hon gick jättefint, hennes gångarter kändes helt plötsligt väldigt mjuka och sköna så det var härligt! :) Imorgon åker jag till henne igen, mysigt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha kallt och härligt! Ha det super!
Pussar!

Kommentar

Publicerat: 2011-08-01 | Tid: 20:18:23 | Molly Waern
jao
Kom tyvärr inte in på din blogg så jag kunde svara på din kommentar! Så jag ville bara att du skulle veta att jag läst kommentaren men man behövde lösen för att komma in! :)

Men jag kan svara här i ett inlägg istället, jag mår fint & tack så mycket söta du! :)

Puss!