Selim's eye

Publicerat: 2011-07-31 | Tid: 19:24:02 | Dagboken/Personligt
sötis!
Selims öga (:

Hallå där ute! Dagen har spenderats på Brunstorp, vädret har varit riktigt gött idag! Så nu har man visst fått lite bränna märkte jag, lite rödbrun i ansiktet just nu men det brukar bli en brunare färg ganska snabbt! :D Får hoppas så iallafall!
På klockan nio ska jag på bio, längesen det! Bridesmaides eller vad den hette, haha vet inte riktigt hur det stavas men jaja. ;) Och imorgon åker jag ut till min finaste Gavile i stallet! Det blir mysigt! :)

Nu ska jag måla om mina naglar, Norge flaggorna försvann ju såklart i vattnet. :(

Pussar!

Alkmene

Publicerat: 2011-07-30 | Tid: 15:10:00 | Hästar/Ridning
<3
Åh, världens sötaste lilla tjej! Tyckte den bilden blev så söt på henne, finaste lilla Alkmene.♥ Saknar henne!

En hel del hästbilder nu förresten, har massa kvar haha, men det kommer väl upp med lite mellanrum! :)
Pussar!

Norge

Publicerat: 2011-07-30 | Tid: 14:23:10 | Stil/Mode
jao
Efter det hemska som hänt i Norge så tänkte jag att jag skulle ha Norges flagga på naglarna, som en liten gest till dem.♥ Usch, hemska människa som gjorde allt det där.. det vore mer än rätt att skjuta honom också! Alla dom människorna han dödade var ju helt oskyldiga, han är ju den skyldige så varför skulle man inte kunna skjuta honom också? Så orättvist är det!
Blev ganska nöjd med naglarna iallafall.. :) Min hand ser förresten väldigt vit ut på bilden men det är för att jag ljusat upp den, så vit är jag faktist inte ;).
Nu ska jag gå ut en sväng tror jag, vädret suger, det känns inte ens som sommaren börjat! Var är solen egentligen? :(

Puss

GRATTIS PAPPA!

Publicerat: 2011-07-29 | Tid: 17:44:32 | Molly Waern
<3
Haha, snygg bild eller hur? Haha, men men, idag är det min pappas tur att fylla år! Vi har överraskat honom med paket och bakelse idag ;). Och om ni undrar, så är han INTE manchester united fan, haha han hatar dom xd men detta var någon konstig tävling av något slag för några år sen, haha! Han är världens liverpool fan om ni vill veta, ;D
Hursomhelst,
G R A T T I S  T I L L  M I N  B Ä S T A  P A P P A ! I love you!

Dream..

Publicerat: 2011-07-29 | Tid: 11:55:10 | Kamera & tillbehör
ajaaja
Den här kameran ska bli min, snart hoppas jag på! Jag vill verkligen ha en ny kamera nu & denna är helt underbar! Canon EOS 60D.. Tar superfina bilder verkligen, prövade den i en affär för någon vecka sen. Nackdelen är väl priset, men men.. jag får väl spara ett bra tag, för denna vill jag verkligen ha! :)

Pussar!

Ny design!

Publicerat: 2011-07-29 | Tid: 11:10:00 | Bloggdesign
12
Jajemen, ny design! Jag är riktigt nöjd för en gång skull, men vad tycker ni? Jag kanske lägger till lite saker senare, men just nu får det se ut såhär! :)
Yes, vad tycks? :D

Pussar!

Converse - all star

Publicerat: 2011-07-28 | Tid: 18:44:00 | Stil/Mode
s
jhvln

Billy Boy

Publicerat: 2011-07-28 | Tid: 17:41:46 | Hästar/Ridning
billy min älskling!
!
i love you!
Här är han, Billy Bus, som jag hade några dagar under lägret, visst är han otroligt söt? Jag är nöjd med dom här bilderna, han blev så himla bra på dom! Saknar buspojken ♥  älskar dig lilla Billy! 
Förresten, vilken av bilderna gillar ni bäst? :)

Pussar!

Sjöstjärnan 2011

Publicerat: 2011-07-27 | Tid: 14:13:20 | Hästar/Ridning
wse
<3
:)
:)
Nu när det äntligen funkar att ladda upp bilder så tänkte jag berätta lite om Sjöis, och visa lite bilder ;). Har dock många fler än de här så det kommer väl upp lite då och då!

D A G  1:  Vi kom dit runt elva och skrev in oss, då fick vi veta att vi skulle bo i Rosen! :) Senare när alla föräldrar hade åkt, så hade vi samling på stallverandan och fick reda på ridgrupperna & vilka ledare vi skulle ha. Jag & Jaquline hamnade i Päronen, och fick Jessica som ledare ;). Så skulle vi få reda på vilka hästar vi skulle få, jag fick Kickan först. Blev väldigt förvånad, haha! Men senare var det en tjej från min stuga som också hade fått Kickan, då fick jag byta - till Kia. Första lektionen var lite "lär känna hästen-lektion", jag märkte direkt att Kia inte passade mig, då fick jag byta med en tjej som hade Ash, haha :). Då skulle vi jobba på volten, han blev helt seg och la sig ner, haha knäpphäst! Senare hade vi stallstädis, och kvällsaktivitet!

D A G  2: 
Första lektionen hade jag Ash. Jag tyckte han var bra dagen innan, men nu var han riktigt lat. Det första han gjorde var att lägga sig ner igen, som han alltid brukar göra, haha. Han hade varit ganska framåt dagen innan, då hade jag tyckt om honom, men nu märkte jag att det inte funkade. Så efter lektionen pratade jag med Jessica och sa att jag ville byta. Då fick jag ta en häst som jag hade önskat - Billy Boy! Nästa lektion var häst i hand, efter det gick vi ut i skogen på en barbacka skrittur. Eftersom vi bara skrittade ville jag testa att ha honom en hel lektion, så jag behöll honom till nästa dag.

D A G  3:  Första lektionen denna dagen var hoppning, på en dyngsur bana. Superlerig och äcklig och det bara stänkte lera när vi travade runt! Haha, usch. Men jag var ganska nöjd men lektionen, Billy gillar att hoppa och var lite ivrig, men han orkade väl inte busa när det var så tung lerig bana, haha :)

D A G  4:  På förmiddagen red vi ut på långritt! Det var bra väder nästan hela tiden, förutom en gång då det kom ett skyfall från ingenstans och regnet öste ner i några minuter, sen var det över!
Väl hemma var nästa lektion hoppning, det gick bra, iallafall till slutet av lektionen. Billy var ivrig och ville helst rusa mot hindren, jag märkte att han inte var den lättaste att hoppa med, men det funkade ganska bra. Precis i slutet av lektionen skulle vi hoppa en liten bana, då blev han smått galen och började bocka. Jag satt kvar en liten stund, men sen flög jag av. Jag fick inte ont någonstans, så jag hoppade upp direkt igen. Då började han bocka igen, men jag fick upp hans huvud och satt kvar. Vi hoppade det sista hoppet en sista gång och det gick fint, :)

D A G  5:  Baddag! Vi red en sväng i skogen först, sen var vi framme vid stranden där vi skulle bada. Där släppte vi hästarna i hagen som fanns där. Vi åt lunch, sen bytte vi om och gick och fångade hästarna igen. Så gick vi ut till sjön. Billy gick i en bit, men sen ville han inte gå ut längre. Han ställde sig och plaskade med ena framhoven, sen följde han efter några andra hästar in och vägrade gå ut igen, så jag fick rida ut en sväng på Yoga istället, ;)
På kvällen hade vi talangjakt! Där vi kom delad 1:a, woho!

ja
G
Selim tyckte det var skönt att rulla i sanden..

D A G  6: 
Lägret började närma sig sitt slut, och jag kände att jag så gärna ville pröva Alkmene, hästen som jag hade önskat mest. Jag pratade med Henning, och han sa att det gick bra att jag bytte. Alkmene var inte med på lägret, så hon stog i en hage längre bort. Jag fick åka med Henning på fyrhjulingen bort till hagen där hon stog. Hon var så söt och kom gående mot mig när jag skulle hämta henne, :) Sen fick jag gå med henne vägen hem.
Första lektionen denna dagen var hoppning på gräsbanan. Jag kände att jag hade velat lära känna henne lite innan det, med nåt dressyrpass eller så.
Sen övade vi lite till avslutningen, och på kvällen red vi ut på solnedgångsritt. Det var mysigt, vi red barbacka. Men det som var lite jobbigt var att hästen framför mig blev sur när Alkmene kom för nära, så vi kunde inte gå för fort. Men om jag gick för långsamt, så nafsade hästen bakom henne i rumpan, och då blev Alkmene sur. Så jag kunde inte koncentrera mig på nåt annat, tyvärr ;s När vi kom hem från turen var det korvgrillning nere vid sjön! :)

D A G  7:  Vi fick lite sovmorgon för vi hade varit uppe längre igår, med grillningen vid sjön. Sen var det stora stugstädis, inte världens roligaste men men. Sen var det övning till avslutningen igen, jag skulle vara med på kuddstafetten, haha. Så vi övade till det. Sen hade vi en lektion, där vi körde lite stafetter. Då fick vi byta hästar med dom andra i ridgruppen. Jag fick först pröva lilla Cookie, haha hon är 125 cm så hon är liten! :) Sen bytte vi en gång till och då fick jag ta Laban ;).

D A G  8:  Avslutning! :/ På morgonen packade vi ihop våra grejer, hämtade hästarna i hagen och började rykta dom. Innan avslutningen började red vi ut i skogen, lilla rundan. Direkt när vi kom tillbaka var alla föräldrar där, och då red vi in. Efter det red alla ut, men jag skulle vara med på kuddstafetten och skulle in direkt igen. Alkmene lyssnade bra och gick så fint, men det gick inte super för vårat lag, hehe. Sen rullade avslutningen på, sen stog man och pysslade om sin häst en sista gång. Så samlade vi hela Rosen och alla kramade om varandra och vissa grät som bara den, jag höll också på att börja gråta men lyckades hålla mig. Så slängdes alla ledarna i fontänen, haha! Så stog alla ledarna dyngsura till slut.

Jag vet, det blev mycket text, men blir det långtråkigt så tvingar ju ingen dig att läsa mer, haha ;). Tänkte bara att jag skulle berätta vad som hänt under veckan! Sjöstjärnan är så himla härligt! ;) Det kommer mer bilder från veckan senare som sagt ^^
Saknar lilla Alkmene, och Billy Boy! ♥

Nu åker jag till Brunstorp & badar, härligt för det är riktigt varmt ute!

Ha det bäst!
Pussar!

Blogg.se..

Publicerat: 2011-07-26 | Tid: 11:31:31 | Dagboken/Personligt

2
..DAMPAR! Hehe ja, då vet ni det. Det funkar inte att ladda upp bilder, irriterande -.-'
Aja, vad gör man? Fick ta en bild som ni redan sett. Var iallafall inne i stan en sväng igår, mysigt! Fick ett par nya skor, I liike ;)
Förresten, inlägget om Sjöis kommer så fort jag kan ladda upp bilder, asså detta suger, första gången blogg.se dampar för mig! ;o men men..
Kraamis.

Hemma!

Publicerat: 2011-07-23 | Tid: 17:41:23 | Molly Waern
hböäg
HALLÅ IGEN! :D And I am back! Efter en vecka fullproppad med massa hästar & ridning, det har varit super och det är så himla mysigt där nere på Sjöis! Ska ändå bli skönt att få sova ut och så, sitter här och somnar nästan, funderar på att sova en stund men tror inte jag hinner, för det blir nämligen släktkalas för mina föräldrar om någon timme eller så.. ;)
Har massa bilder att visa, och jag kommer berätta massa mer från Sjöis senare - när jag lagt in bilderna på datorn.. heh, jag orkar verkligen inte nu, ska försöka sova och bli pigg imorgon så kanske det kommer upp då! :)
Kraaaam!

Grattis mamma!

Publicerat: 2011-07-22 | Tid: 11:20:00 | Molly Waern
MAMMA
Tror inte hon skulle bli så glad om jag la upp en bild på henne i detta inlägget, så det får bli såhär istället! :)
För idag fyller min mamma år! Världens bästa mamma verkligen, love you!
Som ni vet så är jag tyvärr inte hemma nu, men jag kommer såklart ringa henne från Sjöis! :)

Pussar!

Snapple

Publicerat: 2011-07-21 | Tid: 16:14:00 | Tycker & Tänker
LOOOOOOVE.
Världens godaste! Speciellt när det är som varmast ute, då är den extra god! ;) Haha, den som inte har smakat denna har ju missat nåt asså, muums! ^^

Vem vet vad jag gör just nu? Jag gissar på att jag är i stallet, haha hm.. eller rider :D haha, ganska troligt ja.. x)

Pussar!

Älskade katt..

Publicerat: 2011-07-19 | Tid: 15:10:00 | Djur & Insekter
<3earg
Min älskade kisse, världens finaste ♥ Helt sjukt egentligen att han har varit min i ungefär 7 år! Han betyder fortfarande lika mycket.. :)

Pussar!

Jedward

Publicerat: 2011-07-17 | Tid: 13:06:00 | Tycker & Tänker
onjnrg
Måste faktist lägga en hiss till dom här boysen, haha dom verkar sjukt galna & allt möjligt men jag gillar deras musik! Dom har bara gjort några få än så länge men jag har dom i Spotify listan, gillar dom skarpt! ;)
Jag är inget sånt där "superfan" av dom, men jag gillar deras musik bara! :)
Lyssna på låtarna; här, här, och här! ;)

Just nu är jag förmodligen i stallet och pysslar med min lägerhäst, rider lektion, är i stugan eller nåt annat, vad vet jag! Men jag kan nästan vara säker på att jag har det super! :D (inställt inlägg)

Pussar!

Mot Sjöis!

Publicerat: 2011-07-16 | Tid: 08:26:47 | Molly Waern
oji
Hej på er! Detta är det sista inlägget som jag skriver "direkt" på en vecka, för jag åker om en timme! Bloggningen kommer ju bli ganska dålig, men jag har några tidsinställda inlägg, sen har jag fixat så jag kan mobilblogga, så förhoppningsvis ska det funka! ;) Även om det inte är världens roligaste, men ni vet ju vart jag håller hus!

Nu ska jag ha en underbar vecka på sjöis, så får ni också ha en kanonvecka så ses vi snart! :D
Puss & Kram!

With the sun in your face

Publicerat: 2011-07-15 | Tid: 11:52:14 | Molly Waern
wet
Hallå därute ;) Gårdagen var mysig, familjen Karlsson kom hem till oss! :) Vi gjorde lite av varje, men vi rotade fram gamla filmer som vi filmat med våran videokamera, haha jag var typ 7 år från dom filmerna och hade tappat ut ena framtanden, charmigt eller vad? xD Or not, haha!
Idag blir det nog lite av varje, måste börja packa idag, för imorgon åker jag äntligen! Till efterlängtade Sjöis! :D Ska bli kul! Innan det måste jag ju rensa kameran också, det finns risk för att det blir mycket bilder nämligen.. x) Jag ska ju skjuta upp allt till det sista med, har ju tänkt det så länge men det blir inte av! ;o

Tänkte också tacka för alla fina kommentarer jag har fått nu det sista! Blir så glad av det och det blir så mycket roligare, tusen tack, vad ni är söta!

Pussar!

Sommar

Publicerat: 2011-07-12 | Tid: 21:56:43 | Dagboken/Personligt
oregrgereherh
Åh, vad jag älskar sommar! Har vart mysigt sommarväder några dagar nu, härligt! Nåt som nästan är härligare är att jag åker till Sjöis om 3 DAGAR! ÄNTLIGEN! Jag har längtat sååå mycket, och nu är det dags! Ska bli sjukt underbart! <3
& imorgon åker jag med familjen till Liseberg! :D Inte helt fel det heller, ska bli grymt kul!

Sov hos Jaquline natten till idag, som vanligt hade vi det super, min kusin är bäst! :D Haha, vi skrämde upp varandra mitt i natten med att prata om skräckfilmer.. usch, det skulle vi aldrig gjort :o
Undra hur det ska gå för oss på Sjöis egentligen, haha! Det blir grymt :D

KRAM PÅ ER!

Den finaste.

Publicerat: 2011-07-10 | Tid: 23:37:22 | Hästar/Ridning
daarling!
Hej på er! Min bloggning suger, men har jag ingen lust så har jag inte det, så såhär får det bli iallafall, hehe ;).
Idag har vi iallafall varit och träffat mammas kompis, hon som äger lilla Abigail - eller lilla Pippi som hon kallas henne, hihi ^^ Tyvärr så glömde jag ju självklart kameran hemma -.-' Så går det när man stressar! 
Men det gick ganska så bra när jag red faktist, känns lite ovant att rida henne bara, har nog vant mig lite vid Gavile nu ;). Men det kanske dels beror på att hon har hackamore också! :)
Helt sjukt att denna damen fyller 18 år! Så himla fin som hon är så ser hon ut som hon vore 10, eller vad tycker ni? Ser hon ut att vara 18 år? Så otroligt snäll är hon också, underbaraste Abigail, love you! ♥

Efter vi hade varit och ridit tog vi en sväng till piren och köpte glass, mysigt!
Pussar!

Black 'n' White

Publicerat: 2011-07-08 | Tid: 18:31:20 | Porträtt
12
Dagen & natten hos Frida var super! ♥ Igår var det jättevarmt, jag åkte till henne runt fyra och då åkte vi ner till sjön och badade :D Jag har fiskfobi, och krabbor och allt sånt äckligt, så jag trivs bättre i pooler, men jag badade lite ändå, vattnet var skönt iaf! ;) Sen kollade vi på Se upp för dårarna, haha den är bra faktist! :)
Igår gick jag upp vid halv tio typ, sen kom Ida och alla till oss, hennes pappa skulle hjälpa till i trädgården så på dagen var jag med dom, kul! <3
Nu sitter jag här och är riktigt trött.. ska ta och läsa min Frida-tidning nu, sen tror jag vi skulle grilla med familjen Stenfeldt? Vi får se vad som händer! ;)

Ha det bra!
KRAM!

When the wind blows

Publicerat: 2011-07-06 | Tid: 21:04:34 | Porträtt
hböägiöugreg
uyg
Modeller & fotografer: Jag & Ebba (syster) Redigering: Jag

Några bilder från dagen ;). Tycker dom blev bra! Vad tycker ni då? :)
Känner att jag vill ha en ny kamera nu, men jag vet fortfarande inte vilken.. var ganska säker på vilken jag ville ha ett tag men nu känns det som jag hittar någon ny varje dag, & jag vet inte alls vilken jag vill ha längre ;o. Tror det kommer bli en Canon denna gången faktist, har kollat på 550d, 600d & 60d, vad tycker ni verkar bra? :) Vill gärna ha någon som är lite mer avancerad, inte värsta superavancerad, men så man har lite att växa i liksom! ;)

Pussar!

Eyeliner

Publicerat: 2011-07-06 | Tid: 17:55:00 | Stil/Mode
agrg
Testade eyeliner innan, har aldrig använt det, bara vanlig kajalpenna. Det var riktigt svårt, men det blev ganska bra iallafall :). Syns kanske inte super på bilden, men jag tycker det är snyggt! Vet dock inte hur jag passar i det, men men! ;)

Pussar!

Dubbelringar

Publicerat: 2011-07-06 | Tid: 16:44:59 | Stil/Mode
aejg
iowefg
Ett av köpen i Växjö! ;) Den understa ringen är dock Ebbas, men korsringen köpte jag, älskar den! :) Tycker ni då? ;)

Puss!

Från webbkameran..

Publicerat: 2011-07-06 | Tid: 16:24:47 | Molly Waern
JAO.
Hehe ja, webbkamerabilder är väl inte riktigt min grej, ingen direkt kvalité haha, men någon gång kan man väl visa det och någon gång måste ju bli den första? ;) Så ja, här är tre stycken sånna! ^^
Ebba och jag fotade lite innan för skojs skull, bilderna kommer säkert upp med jämna mellanrum :) Blev ganska många, och på tal om det så måste jag nog rensa ur hela min kamera.. haha, innan jag åker till sjöis, finns risk för att det blir VÄLDIGT mycket bilder där, ifall jag inte får plats så, haha! ;)

KRAMAR!

The way I love you

Publicerat: 2011-07-05 | Tid: 20:33:59 | Porträtt
<3
Hallå där köp blåbär! ;) Dagen blev faktist väldigt varm nu på slutet, var ute och sprang innan och när jag kom hem bara rann det svett, brukar inte svettas så mycket! Men men, skönt ändå med lite varmt :).
Förresten, under rundan så såg jag nåt som låg på vägen och rörde på sig, gissa vad det var om inte en orm?! Usch! Så himla äckligt, fick rysningar, som om inte det vore nog så såg jag en till överkörd orm sen, ännu äckligare! :s
Nu ska det iallafall grillas, det blir gott det! ;)
KRAM!

Feeling

Publicerat: 2011-07-05 | Tid: 15:23:39 | Porträtt
mm :)
Foto: Molly (Jag)  Modell: Jaquline
Gillar denna bilden, redigeringen blev härlig på nåt sätt, mysterious.. ;) haha, nejmen, jag gillar den! Jaquline blev så bra på alla bilder när vi fotade detta i Maj nån gång, men jag blev missnöjd med alla bilder på mig, usch :o
Har inte hänt så mycket idag, vädret suger, det regnar, regnar och regnar.. & nu ska jag gå och göra en väldigt nyttig lunch - pannkakor nämligen, haha mumsigt ;).


Pussar!

Växjö

Publicerat: 2011-07-05 | Tid: 01:11:34 | Dagboken/Personligt
jyaoyayoaa
Hej på er! Har inte haft någon blogglust, därför den lite dåliga uppdateringen. Men igår var jag borta hela dagen, gick upp vid klockan 6 (suck!), vaknade nog som en alien eller liknande.. :o Sen åkte vi in till Växjö igen och kollade på syrrans cup, tyvärr gick det inte lika bra denna gången. Efter det åkte vi hem till mammas moster & hälsade på, mysigt när dom bor precis bredvid Växjösjön! :) Tänk ändå att bo vid en sjö, härligt..
Innan vi åkte hem så åkte vi iallafall till ett shoppingcenter, där blev det en del grejer faktist, även fast vi bara var inne typ en kvart, haha oops. Men bilder på det kommer förmodligen senare! ;)

Idag har jag roat mig med att rensa ut heeela garderoben! Kan ju säga att den var liite stökig, hittade tillochmed grejer som jag inte ens visste jag hade, haha.. så åkte vi in till stan en sväng ;)
Aja, det var väl det, har förresten kollat på kameror, vet inte alls vilken jag vill ha längre! ;s

KRAM!

Älskling!

Publicerat: 2011-07-02 | Tid: 16:55:00 | Hästar/Ridning
åh vad jag älskar dig!
Åh, vad jag älskar denna tjejen! Helt otroligt underbar, så söt, fin & gullig.. älskar henne så otroligt! <3
Världens finaste Gavile, jag saknar dig redan min sötnos ♥

Min lilla Olle

Publicerat: 2011-07-02 | Tid: 11:34:27 | Djur & Insekter
wiii
joz
jasodf
Riktigt nöjd med dom här bilderna från i onsdags faktist, han är så söt min lille plutt! :) Synd att stängslet till hagen syns i bakgrunden men det finns inte så mycket att göra åt det, aja. Det blev sött ändå! :)
Orkade aldrig blogga igår, la mig sent och gick upp klockan åtta, därför lite trött, hehe.. men jag åkte och kollade på systers cup i Växsjö, dom vann en av matcherna och spelade oavgjort andra, så det var ju bra! ;)

Vi hörs senare!
Puss puss!