Scary

Publicerat: 2011-05-27 | Tid: 22:11:21 | Photoshop
ya
Gammal photoshoppad bild på mina ögon.. ;) lite småläskig ändå?

Hallå därute, dagen har känts som april, först var det sol sen ösregnade det och sen kom solen.. men nåt som är skönt är att det är fredag, och det kommer inte dröja länge innan det är SOMMARLOV ♥ Shiet, så härligt! Längtar sjukt mycket kan man ju passa på att säga :D
Tack för mig, det var det jag hade och säga idag,  höhö! ;)

Nu ska jag krypa ner i min säng & kolla på någon bra film! :)
Puss på alla sötnosar!

In the green

Publicerat: 2011-05-24 | Tid: 22:47:22 | Porträtt
' 1' 2
Hallå snyggingar! Skoldagen var slapp, det slutade med att vi åkte hem vid 11.45, tror jag de va! ;) Tror aldrig vi slutat så tidigt innan, haha. Så ah, nästa stopp var hemma hos lilla Wellut, sen bar det av till ridning! :) Det gick faktist rätt så bra, fick självklart den största klumpigaste hästen att hoppa med, men det funkade ju iallafall, hihi han är så söt ändå den killen ^^.
Har förresten skickat efter en fjärrutlösare nu, och jag längtar efter den redan! :D

Puss & kram skumbanan!

Tuffingarna

Publicerat: 2011-05-23 | Tid: 17:25:54 | Dagboken/Personligt
OHYES! Kungligt!
Hallå där alla tuffingar!
Hoppas alla därute haft en bra dag, det har jag iallafall ;). Slapp bilden idag, så jag slutade vid ungefär två nångång! Härligt!
Just nu händer det inte mycket, men antagligen blir det en springtur runt Kåveryd senare :). Rätt så härligt väder ute verkar det som, så det verkar ju kanon det! :)

Erkänn snygg bild? Haha, tagen med Wellas mobil på so lektionen, vi hade inget & göra så vi satt på en bänk utanför klassrummet ist :D Ehm, vi är inte så seriösa av oss, hehe..

Puss! See yaa. 

Hiding for you

Publicerat: 2011-05-22 | Tid: 00:16:21 | Porträtt
jaah
Hej på er alla igen efter typ en vecka utan bloggning! Jag är verkligen seg på det, men jag har mina veckor då jag inte har någon lust, då blir det såhär!
Jag slänger in ett inlägg mitt i natten.. egentligen är jag sjukt trött och vill sova, så jag bara gör detta snabbt, hehe ;). Helgen har hursomhelst varit mysig! Har varit med Wella & sånt skojsigt :D och det känns så skönt förresten, för det är inte alls många dagar kvar i skolan :D Snart sommarlov, och det är hur härligt som helst! ♥

Vi hörs säkert imorgon, om jag inte tar & latar mig igen .. ;).
Puss!

In light of the sun

Publicerat: 2011-05-15 | Tid: 22:17:56 | Porträtt
4§
2
3[Photo&Models&Editing: Molly & Jaquline]
Helgen har varit supermysig! Igår var jag med bästa Wella på dagen, sen var det släktkalas! :) Så sov Jaquline över hos mig, vi låg uppe typ halva natten & snackade, haha asroligt! Dagen har också varit kanon, vi gick ju ut och fotade lite, jag är riktigt nöjd! :D Vissa bilder blev nog väldigt ljusa, men som tur är blev många bra ändå, så det kommer nog komma upp en hel del ;). Jaquline blev så himla fin på alla bilder, jag däremot ser hemsk ut på varenda en jag tittar på, usch .. :/

Hur som helst så tycker jag om de här bilderna, älskar ljuset! Men vad tycker ni då? :) 
Pussar!

Fredagen den trettonde

Publicerat: 2011-05-13 | Tid: 23:22:56 | Dagboken/Personligt
mmm, marabou ! noooot.
Hej på alla sötnosar!
Fredag den trettonde ska ju vara en otursdag, men det har inte hänt något speciellt oturligt, okej lite pinsamt och sånt kanske, men det kanske man inte ska ta upp här, hehe.. ;)
Dagen har varit super, bäst och mysigast! Mamma var inte hemma, men hon hade skrivit en lapp att jag skulle fixa mig lite till klockan fem, för då skulle det komma lite gäster. Sen lite senare, så kom Sara, Wella & Lina och så fick jag följa med dom och gå med typ ögonbindel runt överallt, haha :) Jag visste ju inget om att dom skulle komma eller så, överraskning! Men tillslut hamnade vi iallafall på pizzerian, där fick man ett och annat skrattanfall, hah :D Senare hämtade vi dricka och kladdkaka, tog med en filt och satte oss uppe på ett litet "berg", så mysigt ! Där stannade vi typ hela kvällen, tände ljus och pratade, vi stannade där tills typ halv elva? :)
Tack finaste tjejorna för en underbar dag, ni är bäst! Världens finaste är ni, det ska ni veta! Älskar er sjukt mycket! ♥

Puss!

14

Publicerat: 2011-05-11 | Tid: 22:49:10 | Molly Waern
14!
Så var man en glad tjej på 14 år! :D Dagen har varit kanon, tack vare alla fina människor! ♥
Hade ju tänkt att jag skulle rota igenom familjens dator efter några gamla bilder på mig, men nej, så blev det inte ;). Haha, är jag snäll kanske jag gör det någon annan dag, vem vet.. ;) Man får väl bjuda lite, haha! :)

Har fått lite grejer idag, nåt av det kanske kommer upp lite senare! Men på lördag blir det säkert mer, då blir det kalas! :)

Hoppas ni haft en lika härlig dag som jag! :)
Pussar!

Mot solen!

Publicerat: 2011-05-10 | Tid: 16:17:58 | Dagboken/Personligt
jaja
Nu drar jag mig ut på balkongen och sätter mig i solen! ;) Det är sjuukt varmt ute!
Sen åker jag iväg på ridning, snacka om att man kommer svettas! :)

Inga vackra bilder men det bjuder jag på, tihi.. ;)

Puss!

Lovely!

Publicerat: 2011-05-09 | Tid: 22:12:01 | Molly Waern
ohja.
Tjenamosch! Dagen har haft beautiful weather, lovely! Så jag tog mig en springrunda, härligt! Det var så skönt ute så jag tog tillochmed en extra promenix, haha oj.. det tog visst lite längre tid än vanligt då, tyckte min familj iallafall som tog bilen och åkte ut och letade efter mig, haha! Men då var jag hemma utan att dom visste det, haha med musik i öronen försvinner allt runt omkring typ, woops.. x)

Men,
det var det ja. Veckan blir en kanonvecka! Inte en enda läxa (än sålänge..?) och jag har en enda dag kvar som 13 åring, sen är det 14 som gäller! :D

Hm, bilden blev visst oskarpare än jag trodde, men jag orkade inte vara så noga så det får ni leva med ^^

Ha det fint för det ska jag! ;)
Chao!

Beautiful

Publicerat: 2011-05-08 | Tid: 22:17:03 | Hästar/Ridning
aw, <3
Men tjena! ;) Dagen med min söta kusin har varit superhärlig! Vi har cyklat runt överallt i det fina vädret, det har verkligen varit hur varmt som helst! Typ 20+? Najmen, jag vet inte, jag svettades iallafall som bara den! Så efter att hon åkt hem nu på kvällen, så skulle jag köra lite kubb med min syster, åh vad längesen det var! :) Har förresten ätit grillade maschmallows, muuums.. Snacka om sommardag! Åh förresten, det är bara typ 22 skoldagar kvar, LÄNGTA ELLER VADÅ? :D

Bilden var ju så söt på världens sötaste Snuitje, märkte bara att det var väldigt fint att Hazzans mule syns i skuggan på hans rygg, haha charmigt ^^.

Puss på er!

Hallå i det fina vädret!

Publicerat: 2011-05-07 | Tid: 16:30:58 | Molly Waern
kj
Hallå där ute! Det är jättefint väder ute, och jag kom hem från Tif för ett tag sen, har kollat på fotboll :). Dom mötte Utsiktens BK, och gissa vem som är tränare där om inte Glenn Hysén! Tufft att han var där faktist tycker jag ;).
Nu kommer snart lite släkt, jag fyller ju år på onsdag! :)

Bilden är ju förresten lite söt, även om den är rätt oskarp!
Vi hörs senare!
Puss!

My little one

Publicerat: 2011-05-05 | Tid: 18:33:13 | Djur & Insekter
<3
Har inte så mycket att säga, så jag bjuder väl på lite bilder på min lille plutt! Han är så söt så! :) Bilder från förra sommaren ;).
Jo förresten, det är 6 dagar kvar till min födelsedag idag!♥ Härligt :D

Puss, see ya!

Ullared grejor

Publicerat: 2011-05-03 | Tid: 16:27:50 | Shopping
ja.aaa.
Tänkte visa "skönhetsgrejorna" jag köpte i Ullared, eller lite av det iallafall. Jag vet att det kommer upp vääldigt efter, men aja! Bättre sent än aldrig? (:
Jag älskar verkligen parfymerna, särskilt den högra! Den kan man verkligen spreja hur mkt som helst av utan att det luktar för mycket, lovar! :)
Btw, så är detta verkligen inte allt jag köpte! ;)

Nu ska jag se om jag kan göra lite scones kanske? Funderar på vad jag ska äta, hm.. men jag kommer nog på nåt ;) Sen antar jag att jag måste sätta mig med min kära kemibok, eller någon annan liten trevlig läxbok! Okej, jag önskar att jag kunde slippa det där.. :(

Puss & kram, see ya!

Back

Publicerat: 2011-05-01 | Tid: 16:54:26 | Självporträtt
;).
Hello! Jag har bloggat dåligt, men har inte hunnit! Nu kommer ett sånt där tråkigt litet snabbt inlägg, men jag lovar, det kommer roligare senare, eller imon eller nåt.. ;)
Men a, helgen har varit mysig! På fredagen kom Wella & hennes familj till oss och grillade, sen sov Wellis över hos mig :D Sen spenderades lördagskvällen hemma hos kusinerna, Valborg ju! :)

Tyvärr så är det riktigt kallt ute just nu, sommaren typ gömde sig någonstans ;s
Nu ska jag nog ta och baka nåt mumsigt! ;)

Puss, chao!