Rose red

Publicerat: 2012-02-28 | Tid: 17:54:16 | Natur
Halloj! Dagen har varit väldigt bra faktist. Kom hem halv fem och vädret var helt wonderful, så jag och Ebbsen tog ut lille kaninen så han fick skutta lite! ;) Wellut och hennes lillasyster kom upp en sväng och vi babblade lite, bra att ha såna góa grannar!
Men nu ska jag ta och byta om för sen sticker jag till stallet! Är supertaggad :D vi hörs, tjohej!

Once again

Publicerat: 2012-02-26 | Tid: 21:56:04 | Dagboken/Personligt
Är hemma igen, efter helgen i Falkenberg som varit lika mysig som alltid! :). Har gått runt en hel del denna gången, kom på att jag inte kollat runt så mycket. Gick nog en mil sammanlagt och det la sig på mina hälar, fick riktigt ont efter att ha gått med mina stövlar med klack, rekommenderas inte! ;)
Imorgon börjar min prao på Kappahl, det ska bli kul faktist! :). Saknar redan att vara på Uppegården, gillade verkligen det där. Särskilt dom dagarna som va så himla härliga, vi red ut och det var värsta vårvädret, MYS! ♥
Men men, hoppas ni haft en mysig helg precis som jag, vi hörs imorgon och då har jag bilder att visa! :) PUSS!

Sötnosarna ♥

Publicerat: 2012-02-23 | Tid: 21:23:53 | Hästar/Ridning
Fina Nora och hennes übersöta föl Raffe får bjuda på bilden idag!
Känns så himla tråkigt att sista dagen är klar på Uppegården nu, för det har verkligen varit hur härligt som helst! Har träffat flera söta och goa ponnisar, och världens sötaste föl! ♥ Dagen var verkligen underbar, världens vårväder och snön är snart borta, yippie! :D Hur härligt är det inte att rida ut då? Hur mysigt som helst!! Vi red ut på Indra och Jaja - två dräktiga ston, bara 5 år gamla men så himla lugna och snälla! Mina favoriter helt klart :).
Sen tog vi och släppte vi Elina och Russin i ridhuset, Elina är en liten shettis och Russin är inte mycket större! Men dom va så söta och busade runt, Russin hoppade lite men Elina var inte överförtjust precis haha.
Aja, veckan har iallafall varit sjukt underbar och jag önskar att jag kunde vara där imorgon också, men nu blev det ju som det blev :(. Skulle lätt kunna jobba där i sommar, skulle va hur kul som helst! Vi får se vad som händer, man vet aldrig :).
Men Ullared blir hur skoj som helst iallafall, och Falkenberg! Blir nog dålig bloggning över helgen men jag är hemma igen på söndag ;). Ha det bra, pusssshej!

Memories

Publicerat: 2012-02-22 | Tid: 18:01:28 | Dagboken/Personligt
Hej åhå! Dagen har varit bra, men regnet och vädret förstör det hela.. blä. Vill ha sommar och sol!
Snart drar vi oss mot detta mysiga stället där jag älskar att vara - Falkenberg.. ♥ Det blir nog mycket bilder!  :)
Väntar på att maten ska bli klar.. har levt på två frallor idag. Men det blir lunchen i stallet :). Är iallafall vääääldigt hungrig just nu! Och ja, nu ska jag sluta skriva massa, pussar ♥

Life

Publicerat: 2012-02-21 | Tid: 16:46:52 | Hästar/Ridning
Hej åhåååå! Andra praodagen är klar. Ja, vad ska man säga? Jag har skrattat mig igenom dagen, men man har blivit rädd och nervös också! De små fölen skulle få springa av sig i ridhuset tänkte vi. Vi skulle försöka få in alla tre fölen från hagen samtidigt, hm, tja hur det gick kan nog diskuteras.. jag skulle ta två samtidigt, Rambo ville gå framåt, medans Raffe stannade och ville inte alls gå. Jag hamnade mittemellan och visste knappt var jag skulle göra av mig själv haha ;). Sen skulle vi gå upp med två föl till ridhuset och lämnade en i boxen så länge, när vi kom ut i ridhuset blev dom vilda direkt! :o Sara höll i Rasken som började stegra sig, och sen stog jag där och höll i lille Raffe som gjorde likadant! Haha, blev ju livrädd, så vi tog in pållarna i boxarna. Och ja.. hur det gick sen är ju en annan historia! :) Men inget kan hindra dom från att vara världens sötaste.. ♥
Sitter och väntar på att vi ska åka till stallet, haha ska ju rida på ridskolan idag också. Men jag är taggad! ;) P U S S !

one day in february

Publicerat: 2012-02-20 | Tid: 20:14:00 | Porträtt
Kamera: CANON EOS 60D Objektiv: 18-135mm f/3.5-5.6 IS
Söta Ida! <3

Första praodagen

Publicerat: 2012-02-20 | Tid: 19:01:24 | Hästar/Ridning
Åh, jag hade nog inte kunnat få en bättre praoplats asså! Dagen har väl varit ganska så händelserik om man säger så, hehe. Hela kroppen värker nu efter mockning, avtrillning, ridning och att ha släpat runt hästar hit och dit. Men det har varit så härligt! :) Vi började dagen med att släppa ut hästarna. Sen stog mockning näst på tur, 4 boxar blev gjorda där. Sen hämtade vi 2 hästar i hagen som vi skulle rida, Sara fick turen att få en snäll, trevlig häst medan jag fick en liten skitponny som visst var känd för att slänga av folk! Underbart (Y) Kan säga att den hästen förstörde min dag.. ja, Bläsen som han hette ville ju jag inte ha mer så jag stack ut med han i stallet, skulle snabbt ta av tränset och sadeln, springa ut med han i hagen och hämta en ny pålle, men det tog en stund med en häst som vägrar så still och snor in sig själv.. jaja. Jag överlevde iallafall! ;)
Hursomhelst så slutade dagen bra, det finns nämligen tre föl - Raffe, Rasken och Rambo. På bilden är Raffe som är min lilla favorit, så fruktansvärt söt så jag dog typ! Fick ingen särskilt bra bild, men denna här uppe fick duga idag även om han är 1000 ggr sötare i verkligenheten! :') Kolsvart, liten och lurvig.. åh. Dom fölen har vi fått pyssla om och så himla gulliga är dom!
Hemskt vad jag skriver, vi hörs imon iaf! ;) pussar!

Leave it all behind.

Publicerat: 2012-02-19 | Tid: 15:11:57 | Porträtt
Canon EOS 60D + 18-135 mm f/3.5-5.6 IS
-----------
Märkte att en viss Jennifer hade vart och raderat rejält med bilder på kameran sen vi fotade i fredags. Skitunge!
Hon blev superfin på alla bilder men det tyckte visst inte hon! Jaja, här är dom jag tycker är finast. Redigerade lite så bilderna ser lite kalla ut, jag tycker det blev bra! :).
Nu kommer snart Frida hit ett tag, så vi får väl se vad vi hittar på :). Det är värsta snöstormen ute så jag kommer inte sätta foten utanför dörren förrens det slutar..punkt. Ha det supergött, hoppas ni inte har snöoväder hos er, inte kul alls.. kram !

You give me wings so I can fly..

Publicerat: 2012-02-19 | Tid: 12:02:40 | Porträtt

Bad update

Publicerat: 2012-02-18 | Tid: 17:31:32 | Porträtt
Hello my friends! Kan ju bara säga att min bloggning suger, punkt. Men jag kan säga att jag ska skärpa mig nu, har massvis med bilder att visa asså och videos som jag tycker ni borde se! :). Så jag ska minsann fixa ihop det. Jag är lite lat av mig ibland, hehe...
Jag och Ida sov över från onsdag till torsdag, det var svinkallt när vi skulle gå ut och fota men vissa bilder blev det iaf! Sen inatt har lille Jennifer sovit här, super sköj! Igår var det världens skönaste väder, massa +grader, tummen upp för det! Hade faktist tänkt mig skriva ett inlägg igår men nej, blogg.se ville inte samarbeta så det sket sig.. aja. Hursomhelst, massa bilder kommer! :D puss på er!

Alla ♥ dag!

Publicerat: 2012-02-14 | Tid: 17:43:52 | Molly Waern
Hej hopp! Bjuder på en väldigt snygg, rosa bild, haha.. ;) Jag ska snart dra mig mot stallet. Det är nog tur det för nu har jag proppat i mig tårta, inte bra alls!
Hoppas ni haft en bra alla ♥ dag iallafall, pusshej leverpastej!

Mollut & Wellut!

Publicerat: 2012-02-13 | Tid: 22:51:24 | Porträtt
Men tjena! Har lagt in bilderna på datan nu. Blev en del fina bilder kan ja säga! ;) Men jao, kan också säga att jag saknar att fota i Raw-format, märks verkligen skillnad på bilderna asså. Inte bara kul att ha en kamera som kommit ut ganska nyligen.. Men men, jag har haft en gó & najs dag med Wellut iallafall, nu sitter jag här i sängen. Ska ta och dra på mej pyamas, ta bort sminket och borsta tänderna, sen ska jag krypa ner i sängen och gló på ponnyakuten! Hehe, see you tomorrow, puss! ♥

Du är så, yeah yeah, wow wow!

Publicerat: 2012-02-13 | Tid: 13:35:22 | Dagboken/Personligt
Tjo snyggisar! Sitter här och väntar på att Wellut ska käka klart. Sen drar vi ut en sväng och fotar! Gött mos! (Y) Blir bilderna bra så lär det komma upp några stycken på bloggen ;). Vädret är på topp idag med, har inte varit ute än men solen lyser så det lutar ju mot det bättre! Hoppas det håller sig hela dagen, hehe.
Vet inte riktigt vad jag ska säga nu.. ha en kanon dag så hörs vi, puss ♥

Gordon

Publicerat: 2012-02-12 | Tid: 19:55:50 | Hästar/Ridning
Sötisen Gordon får bjuda på bilden idag :).
Idag har det vart superhärligt väder, varmt och soligt! Fast ändå lite kallt ändå haha, men jaja, vinter är ju vinter liksom. Har varit och provridit lille Mickey, så söt liten pålle! Det blir väl så att i början får jag lite hjälp, sen får jag ta hand om han själv några gånger i veckan, och det blir superbra! Provade rida honom också och han verkar trevlig, bara att jag inte är van vid sådana, vad man nu kan säga, framåt och positiva hästar hehe. Men jag vänjer mig, han var så snäll så :)
Har nyss tryckt i mig en chokladkaka som jag verkligen inte behövde, måste verkligen skärpa mig. Önskar våren kunde komma någon gång så man kan gå ut och springa iallafall.. jaja, ha det bra, kramis!

Charlie Charlie ♥

Publicerat: 2012-02-11 | Tid: 17:22:38 | Djur & Insekter
Canon EOS 60D + 18-135mm f/3.5-5.6
Var ju och passade det lilla charmtrollet idag, haha han är så söt när han springer runt och busar. Han är så liten så man är rädd för att snubbla på honom, vart man än går så kommer han springande efter! Världens sötaste!
Vi byggde ihop en liten ministudio, jag tycker bilderna blev supersöta, han är inte jättelätt att fota när han hela tiden ska röra på huvudet men vissa bilder lyckas man få skarpa iallafall! :)
Imorgon åker vi och kollar på en ponny som jag förhoppningsvis ska få hjälpa till att sköta och rida framöver, det hoppas jag verkligen på iallafall! Får veta mer imorgon så vi får la se vad som händer ;). Pållen var supersöt iallafall! Vi höres, pusshej ♥

Vill ha-grejer..

Publicerat: 2012-02-10 | Tid: 18:34:25 | Stil/Mode
Stort gilla! Bara för att jag inte har några pengar kvar så kommer det in massa snygga grejer.. inte bra alls. Måste få ihop lite pengar för jag måste ha nåt av detta, älskar verkligen jeansen och jag behöver nya jeans!
Alla grejorna kommer från giiina :).
Sitter & väntar på maten som jag hoppas kan bli klar snart, puss på er!

STOR FET HISS!

Publicerat: 2012-02-09 | Tid: 22:07:47 | Stil/Mode
Vadå stor fet hiss!? Ridkollektion från gina, jag dör vad snyggt! Stort gilla till luvtröjan till vänster längst ner, åh en sån skulle verkligen inte sitta fel :D Den ser supermysig ut också.. jag skulle ju då gärna köpa nåt av detta hihi..
Nu är jag trött, ska lägga mig och läsa lite sen tar jag & sover länge imorgon! Pussheeeeeeej ♥

Magic light.

Publicerat: 2012-02-09 | Tid: 18:46:55 | Självporträtt
Canon EOS 60D + 18-135mm f/3.5-5.6  + Reflexskärm silver 110cm

En av bilderna från Jaquline i helgen. Ljuset blev så fint på bilderna, synd att jag förstör dom bara...
Biologiprov, spanska redovisning, SO redovisning - CHECK! SÅ skönt, känns ju nästan konstigt att inte ha något prov att veta att man ska plugga till. Nu väntar sportlovet och sen praoveckorna, gött mos! Imorgon hoppas jag att det blir en tripp till gymmet för jag känner mig som en soffpotatis, jag saknar att kunna gå ut och springa, det suger när det är så kallt. Hoppas det kan bli vår någon gång.. för det är faktist reeedigt skönt att komma ut & springa om man tänker efter! ;) Ska ta och göra nåt nu, vi höres! :)

You're the one I would do everything to get ♥

Publicerat: 2012-02-08 | Tid: 11:44:05 | Självporträtt
Tjooo sötisar! Jag har bloggat dåligt men har inte haft nån blogglust helt enkelt.. jag är hursomhelst hemma nu, haha detta har nog vart den mest slappa skoldagen ever, musik & "matte", blev ju knappt någon mattelektion! Slapp idrotten också så here I am, inte helt fel att sluta kl 10 typ haha :D Men vad ska jag roa mig med då? Jo, jag behöver verkligen plugga till biologiprovet tills imon och jag orkar inte, kill me. -.-
Jag börjar redan bli hungrig faktist kom jag på :o haha, jag steker nog till lite pannkakor sen, gött mos!
Vi hörs snyggingar, puss ♥

Naglar.

Publicerat: 2012-02-05 | Tid: 16:23:33 | Stil/Mode
!
Tjo snyggingar! Är hemma nu efter en natt hos Jaquline. Blev en hel del bilder som jag kan visa sen! :) Måste rensa bilderna så osv... blev måånga! Vi hade det super sköj iallafall, den bruden är bäst!
Saknar att ha snygga naglar när jag kollar på denna bilden, fick lite lust att fixa till mina så jag ska faktist komma på en idé och fixa till dom! Det ska jag roa mej med nu haha, ;)
Pussshej!

FRIDAY!

Publicerat: 2012-02-03 | Tid: 15:39:15 | Molly Waern
Haha, jaa... snygga jag vet, bjuder på den!
Tjabba tjena hallå! Är bara väldigt glaaad just nu, för det är fredag och bara en vecka kvar i skolan sen är det LOV! JA, härligt! Det enda som förstör mitt humör just nu är att jag är läskigt hungrig och det finns inget att äta.. sen är jag godissugen också, fasen. Ska dra mej ner till Ica och köpa nåt gött tror jag! ;)
Ha en suuuper helg nu, pusssheej!

Min lille Pelle ♥

Publicerat: 2012-02-02 | Tid: 19:54:00 | Djur & Insekter
Min lille kisse detdär. Han ser så himla stor ut på översta bilden, men det kan jag meddela att han inte alls är, han är bara en liten fis med världens minsta huvud! Det är inte lätt att fota han heller, antingen syns han inte för att han är för svart, eller så spretar nån av hans öron rakt ut åt nåt konstigt håll, eller så ser han arg & sur ut! Men nu fick jag chansen att ta några när han låg och sov.. som vanligt, slökatt! ♥

Strömavbrott, biologi och annan skit!

Publicerat: 2012-02-02 | Tid: 19:16:44 | Molly Waern
Yes, sådär lagom brusig bild osv osv men den var la lite tuff ändå.. eller..?
Hola guapos! Har vart en lååååång dag idag, men veckan har gått redigt fort och det ska man ju inte vara sur för! Redigt skönt med fredag imon, började nästan fundera på om det var onsdag idag, haha var tog veckan vägen..?
Jaja, började redan när jag kom hem, hela huset släcktes ner. Sen tändes det, jag kunde fortsätta läsa den där jäkla biologin, sen släcktes allt igen och det blev kolsvart.. haha, lagom frustrerande men men, lite mysigt med massa tända ljus oså! :)
Blabla, ska väl fortsätta med biologin, sen engelskan.. åh, kill me! Jävla läxor!
Men först ska jag hoppa in i duschen, vi hörs! Pussheeeeeeeej

Charlie charmtrollet

Publicerat: 2012-02-01 | Tid: 19:05:11 | Djur & Insekter
Han är så söt lille Charlie!
Tjosan på er! Dagen har varit helt okej, åkte in till stan efter skolan, skulle byta mina brallor till en mindre storlek men dom var ju såklart slut! Så jag får ta dom som jag har, bättre än inget ;).
Skulle behöva plugga i den där jäkla biologi boken och jag verkligen ORKAR inte.. tänk vad härligt det skulle vara att få hämnas på lärare någon gång? Som aldrig kan sluta ge en jobbiga äckliga läxor och prov..
Jaja, ska vara en liten tjockis och äta min semla nu, trösta mig lite..  :) Pusspuss.