Set and done

Publicerat: 2011-11-28 | Tid: 22:09:07 | Resor & Äventyr
wiieyes (Y)swegsg
Åh, hur kan man inte sakna det..?

Hej därute! ^^ Dagen var helt okej, ganska slapp dag. Hade dock gärna tagit en helg till!
Men min helg har varit mysig :) Började med att åka hem till söta Ida, gå och se HV-matchen som tyvärr inte var mycket att se när dom förlorade, tråkigt ju :/ Men ja, jag sov över där, fick också dras med min lillasyster som sov över med Idas lillasyster.. haha, men så är det minsann! ;)
Hade väldigt skojigt iallafall :D
Vi ses någon dag, man vet väl aldrig när jag skriver .. :)

Pussss

Breaking Dawn

Publicerat: 2011-11-18 | Tid: 21:45:10 | Läst, hört & sett
(Y)
Hej hallå!
Har äntligen fått se denna efterlängtade filmen med tjejerna - jag kan säga att den var urgrym! Ååh asså jag älskar twilight :D sjukt bra är dom! För dom som inte sett Breaking Dawn så säger jag bara gör det !
Ett plus i filmen är då den här hetingen på bilden över, så snyyygg :o ja, kvällen har varit redigt bra !

Bara älskar tanken på att vi har studiedag på måndag - så gött så det inte finns :D
Kraaaam

Happiness

Publicerat: 2011-11-14 | Tid: 21:34:56 | Molly Waern
mmmm
gammal bild på mig.
Tjena alla glada människor, hoppas jag :D dagen har varit bra, slutade vid halv 3, åkte hem och gjorde pannkakor med weellla! Sen har vi vart ute och gått, snackat massor..! ♥ Sen blev det tvunget lite plugg nu på slutet, tummen ner för det! Men resten av dagen har varit kanon!
Ska snart ta & lägga mig och läsa ur min urgrymma bok som jag inte alls har läst innan ! Imorgon är det stallet igen och det längtar vi helt klart till :D men först en dag i skolan, suck. Tur att vi har kort dag iaf !
Puss & gonatt från mej ! :D

Autumn

Publicerat: 2011-11-09 | Tid: 19:27:33 | Porträtt
srthth
aerg
Tjena tjena! Dagen var helt okej. Har sprungit en runda nu - i mörkret. Trodde att det skulle vara lampor ute, men nejdå inte alls ! Det mörknade och tillslut blev det lite småäckligt att springa, kändes som det var mitt i natten typ! Men men, jag bara längtar efter nästa lov, skolan tar knäcken på en! :o

Men ja, spanskan är gjord så nu ska jag ta det lugnt resten av dan och ta mig nåt och äta innan jag dööör av hunger, så - vi syns! :D

Förresten, den söta tjejen på bilderna är Wellis, fin är hon!
PUUUUSSSS !

Good times

Publicerat: 2011-11-06 | Tid: 17:58:06 | Molly Waern
and I <3
Hej finingar. Gårdagen var super, började med att vakna hemma hos min fina kusin och åka med henne på tävling! :) Åkte hem vid fem, sen hem mot Clara och kvällen där var supermysig och kul med allt folk! :) Vi kollade på Abduction, den var riktigt bra men känner att man hade fattat lite mer med svensk text.. haha, otur att det inte fanns så det fick funka med kinesisk, haha det gjorde inte en mycket klokare precis! ;)

Nu är tyvärr alla mysiga kvällar och dagar över för imorgon måste man pallra sig iväg mot helvetet igen.. orkar inte! Vill ha looov, inte den ruttna äckelskolan..

Puss från en tjej som önskar att loven kunde vara längre !

Ebba & Crut

Publicerat: 2011-11-02 | Tid: 18:30:07 | Hästar/Ridning
ergerhehr
lonoih
olnäbuohg
Fick ju en fråga från Ebba om jag hade några bilder på henne och Crut. Jag kollade igenom och hittade några stycken, inga direkta superbilder att jubla för men de är ju nåt år gamla också ;). Från förra året - Ponnyallsvenskan på Ölmstad :). Tog de som var någorlunda okej, det kanske dyker upp bättre bilder nån dag får man hoppas på! ;)

Kraaaamis!

It's a beautiful day!

Publicerat: 2011-11-02 | Tid: 17:40:45 | Dagboken/Personligt
yes it is.
Tjenixen! Denna dagen har spenderats med lilla Frida, hon har sovit över hos mig tills idag. Vi hade det som vanligt super! ♥ Var uppe länge igår så nu är jag hyfsat trött ;).
Mer vet jag inte vad jag ska säga? Dagen har varit kanon och jag bara älskar lov! Önskar det kunde vara ett långt lov som varar länge länge..

Var ute med Wellis och gick en liten stund innan också, imorgon får vi se vad som händer, kanske blir att vara med Wella, men hursomhelst så blir det stallet imorgon! :) Härligt!

Yes, vi hörs & syns snart,
Chao!