Svar på kommentar

Publicerat: 2011-10-30 | Tid: 00:15:32 | Dagboken/Personligt
publiish
SVAR: Det kan hända att jag har, ska kolla det, och hittar jag några så lägger jag upp dem på bloggen! :)


Vill man ha svar i ett inlägg, så - absolut! ;)

Höstdesign!

Publicerat: 2011-10-27 | Tid: 17:09:20 | Bloggdesign
erhgergehg
Tyckte det var dags för en uppgradering av designen. Kan hända att jag fixar till den lite extra senare och gör ny header, blev inte helt nöjd med den. Men mest för att ha nåt nytt - nya bilder, ny bakgrund!

Pussar!

Summer sun

Publicerat: 2011-10-27 | Tid: 15:25:42 | Molly Waern
erhqihbowgnwrg
orwåg
Åh, asså jag saknar sommaren, nåt sjukt! Man blir ju helt deppig av detta sura höstvädret ju :(
Längtar fortfarande tillbaka till Turkiet, att kunna vara i poolen hela dagen, gå runt i linne och shorts, sola.. och att inte behöva tänka på någonting, alls. Sommarlovet är riktigt saknat asså, numera längtar jag inte efter vintern överhuvudtaget, bara mörkt och kallt och tråkigt! :/ Är det bara jag som vill ha sol och värme?
Kramisar!

I wish you could be there..

Publicerat: 2011-10-22 | Tid: 18:04:40 | Molly Waern
oiweg
Vad jag ska säga om bilden vet jag inte riktigt.. knäppte den i falkenberg, haha, ser någorlunda blek ut men kan ju berätta att solen sken..! ;)
Dagen har varit härlig med lilla Frida! Har inte träffat henne på länge så det var kul att få träffa henne igen! :) Vi har inte gjort så mycket, varit inne och haft det mysig med film, vädret suger :/ Hon såg New Moon för första gången, haha, fattar inte att hon inte har kollat på dom! Twilight är något av de bästa filmerna som finns, och ett extra plus är ju Taylor som är med.. ;) Wiii, snygg ! Då kan jag ju passa på att säga att han ska få vara med mig i mitt rum på väggen, har nämligen en bild inramad på honom :D Kalla mej nörd, men den är sjukt snygg !

Jag vet att jag bloggar uselt, men det blir nog såhär, har man ingen lust så har man inte,
Pussar!

All the things you're missing ..

Publicerat: 2011-10-14 | Tid: 22:39:55 | Platser/Landskap
ettt
tvåtre
Lite bilder från Falkenberg, tycker de blev härliga. Längtar tillbaka nåt otroligt asså, saknar!
Hela veckan har gått åt till plugg igen, great. Nu är iallafall historia uppsatsen mejlad - done. Nu väntar bara nästa vecka som antagligen blir lika jobbig! Jag orkar inte meeeeeeer.

Men först en helg och jag ska slappa så mycket jag kan, och hoppas att jag kan slippa pluggandet i helgen.. imorgon åker vi till min fina kusin som fyllt 13 nu, grattis i efterskott till min fina unge ♥
Nu är jag ganska trött faktist, men jag ska hålla mej uppe ett tag till och kanske läsa lite ur Twilight - grymma är dom! :D

xoxo ~

Falkenberg

Publicerat: 2011-10-06 | Tid: 11:15:00 | Platser/Landskap

Lovvve.
Ja, idag drar jag mig till detta underbara stället - Falkenberg! Ska bli så otroligt skönt, längtar dit! Innan dit gör vi som alltid - tar en tripp till Ullared! :D
Sen stannar vi där över helgen, mys! Vi syns någon gång när jag är hemma, kameran hänger med såklart! :)

Bilden är tagen i Falkenberg förra året - tycker den är härlig på nåt sätt.. ^^
Pusssar!