PAUS.

Publicerat: 2012-03-21 | Tid: 22:08:14 | Platser/Landskap
Yes, som rubriken säger så tänkte jag lägga denna bloggen åt sidan ett tag då det blir lite jobbigt att blogga från två! Kommer inte att ta bort den utan jag kommer säkert börja blogga här igen senare, men när får vi se ;).
Hursomhelst, följ mig på JMphoto.webblogg.se istället, där jag och Jaquline bloggar ihop! :) Kika in vettja! Klicka på bilden över för att komma till bloggen! Pussar!

Do never give up.

Publicerat: 2012-03-14 | Tid: 23:09:57 | Molly Waern
Hej hopp! Har märkt att det är väldigt jobbigt att ha två bloggar, funderar på hur jag ska göra. Tänker inte ta bort den här men jag vill satsa på jmphoto ett tag nu iallafall, kan hända att denna får en paus! Men bloggar jag inte här så kika in på jmphoto.webblogg.se! :)
Har haft det skoj med Wellis idag, har varit ute och vandrat runt i kylan ett tag, så nu är det varmt och gött att krypa under täcket. Känns också gött att ha studiedag imorgon - tummen upp! :D Jag och Sara ska hitta på nåt så vi får väl se vad som händer! :) Ha det kanon bra för nu ska jag och mina döda ögonlock ta och sova redigt gött! pusss.

Ocean

Publicerat: 2012-03-11 | Tid: 18:10:20 | Resor & Äventyr
Hellooo! Min helg har varit väldigt mysig kan jag säga. Härligt väder också! Jennifer sov ju hos mig, vi bakade supergóa cupcakes, muuums ;). Känns väldigt trist att gå till skolan igen... önskar det kunde bli sommarlov, längtarrrrrrrr.
Hoppas ni haft en gó helg, pussshej! ;)

What does it mean when you look at me..?

Publicerat: 2012-03-07 | Tid: 17:23:42 | Självporträtt
Känner att jag bloggar väldigt dåligt här men det är bara för att jag håller på och fixa iordning nya bloggen! :) Så när den är klar kan ni kika in där!
Sitter bara och lyssnar på musik just nu, eller sitter.. jag ligger på golvet, haha om det skulle va viktigt hihi. Hursomhelst, bloggar jag dåligt så vet ni ju varför iallafall! ;) Ha de bra, puss på er!

Sötisar!

Publicerat: 2012-03-04 | Tid: 17:58:09 | Porträtt
Hej alla finisar! Kan bara säga att min helg har varit amazing! Den har tillbringats med Jaquline, sovit över på från fredag och lördag. Vi fick också oväntat besök av en liten tjej på denna bilden, Shakira! Så himla söt, henne har vi varit hundvakt åt över helgen och man kan ju inte låta bli att älska henne!? ♥
Imorgon är det skola igen, och det ska verkligen bli hemskt. Vill fortsätta med praoen istället, så mycket bättre och roligare på alla sätt! :( Usch vilken ångest man får.
Ska också säga att jag och Jaquline har skaffat blogg tillsammans nu! Så jag kommer blogga här tills vi kommer igång, men sen blir det nog att jag tar en paus här så får ni titta in där istället, kommer länka senare ;).
Hursomhelst, hoppas ni har haft en lika härlig helg som jag haft!  Vi hörs, puss! ♥

Beautiful day

Publicerat: 2012-03-02 | Tid: 08:14:36 | Natur
Verkar som att det blir superväder idag, solen är ju redan uppe? HAPPY GIRL! Lär bli en helt wonderful dag!
Min mobil ringer om typ 1 minut och ska väcka mig, så det är väl dags för mig att fixa till mig nu, hehe ;).
Kommer nog inte blogga senare då jag åker hem till Jaquline men vi hörs senare iallafall, pussssss!

första mars

Publicerat: 2012-03-01 | Tid: 22:08:02 | Porträtt
Hej o'hå goingar! Jag är så lam, orkar verkligen inte blogga förrän kvällen haha, men ja vad ska man göra åt saken.. dagen har vart bra, önskar att jag kunde fortsätta jobba istället och slippa skolhelvetet..
Men jaja, till en kul sak nu då. Imorgon åker jag hem till min efterlängtade Jaquline som jag inte träffat på för länge! :) Vi sover säkert över på lördagen också om inget annat händer, MYS! ♥
Ni får ha det så gött så hörs vi, känner jag oss rätt så kommer vi nog fota en del i helgen, ska bli götteväder också, tror jag? Så ja, bra kombination där! :D pussheeej!