Vitbalans

Publicerat: 2011-03-30 | Tid: 20:25:24 | Photoshop
Hittade ett bra tips för att få bättre vitbalans i bilden, funkade kanon! :)
Puss!

Torsdags shopping

Publicerat: 2011-03-28 | Tid: 22:02:23 | Stil/Mode
..från isadoraaaa.yaay.
Yes, jag la ju aldrig ut det igår, så här kommer det :). Köpte ju lite mer grejer i torsdags, men det tog jag inte kort på.. Köpte iaf koftan, det mönstrade linnet på bilden, och ett vanligt baslinne. Sen nagellacket, ett halsband, och en grej till håret! ;)
Japp, idag var jag nere på stan med lite folk, nice! ;) Har vart så sjukt skönt väder ute idag, fast imorse var det snö!
Det har blivit lite mycket shopping bilder, men det får bli så nu ;)
Puss!

Hey soul sisters

Publicerat: 2011-03-27 | Tid: 16:36:28 | Stil/Mode
hehe.
:D
 :D
Här kommer bilderna på en del av kläderna från igår! Det blev väl mest Ebba som stog framför kameran, haha men hon verkade ju tycka det var kul iaf ^^. Jag håller på och fixar med lite andra bilder till ett annat inlägg, lite shopping där med! ;) Om allt blir bra så kommer det upp lite senare!
Nu hade jag tänkt gå ut en liten sväng, kanske plockar med kameran.. :) Nästan all snö är ju borta nu, iaf för tillfället, men häärligt var ordet! :D
Kram!

Mean girls 2

Publicerat: 2011-03-26 | Tid: 23:36:10 | Tycker & Tänker
meaaaan grls !
Hej där ute! ♥
Känner att jag bloggade dåligt igår, men jag ska bli bättre på det, hehe, jag är väl lite lat ibland.. ;)
Men - idag åkte vi på morgonen - eller ja, morgon för mig iallafall, haha typ halv elva? - in till lilla Gällstad. Fick en del kläder från Lager 157 :) Tog en del bilder på det, så det kommer väl upp imorgon, plus lite av grejerna från torsdagen.. :)
Jaa, det var kanske inte det här som var meningen att jag skulle skriva, jag tänkte säga att jag och min syster har kollat på Mean girls 2 ikväll, den var riktigt bra tycker jag :) Rekommenderas ju, of coourse! ^^

Vi hörs imorgon :)
Puss! ♥

The sun is shining and the sky is blue

Publicerat: 2011-03-24 | Tid: 19:42:53 | Platser/Landskap
himmel o så!
Hallå ^^. Kom nyss hem från stan, var visst borta ett bra tag! Men det blev en del grejer, lite kläder och sånt :) Se om jag tar kort på det imorgon kanske :). Har ju haft studiedag idag, så bäst! Det lilla dumma var att jag inte kunde somna om imorse, när jag vaknade vid typ sju.. för min syster skulle upp. Så jag gick upp vid halv nio sen, men men, inte så intressant.. ;)
Måste öva på mitt so-prov, och läsa ur en bok från svenskan.. som kommer från 1800-talet eller nåt? ;s Okej, 1982 då. Men ändå, tråk ;(
Förresten, kan ju lägga in lite bra låtar! :) Lyssnar på massa låtar nu, men några här då - Party In My Head, Higher, Teeth, One Day At A Time :).
Jag vet, så himla ointressant. Men jag ska försöka skriva lite mer intressant imorgon, och vidare..
haha, jaja!
KRAM!

You got it

Publicerat: 2011-03-24 | Tid: 10:55:45 | Självporträtt
yeps.
Sometimes you got the question, but you just can't find the answer..

Spring or winter

Publicerat: 2011-03-23 | Tid: 09:32:39 | Hästar/Ridning
putten.
Erkänn bilden är fin? haha. ^^
Det har varit lite konstigt väder här. Förra veckan var snön nästan borta, sen kom det typ 1 dm ny snö, och nu är nästan allt borta igen! Fast det är ju bra det, och igår var det jätteskönt ute. Vill verkligen ha vår på riktigt nu, bort med all snö! ♥
Vi börjar senare idag förresten, och imorgon är det ledigt, wiiho!
Jag red ju igår med, till skillnad från förra veckan så gick det kanon :)
Kramisar!

Like always

Publicerat: 2011-03-21 | Tid: 19:26:03 | Självporträtt
:)
En helt vanlig måndag, det har det varit idag. Ingenting speciellt eller kul direkt har hänt, och jag har inte gjort nåt annat än att plugga.. kul va? :) Riktig toppendag ju. Men men, vi fick sluta tidigare idag iaf, våran lärare var sjuk :D *wiiho*. På torsdag är det studiedag förresten, YES!
Heh, ja det kanske märks att jag inte har något direkt att blogga om? Så det får bli såhär idag.
Btw, mamma fick en idé att vi skulle göra våfflor idag, så det äter jag nog sen! Det är visst våffeldagen på fredag, men aja.. gott iaf :)
Pussar!

Cupcakes

Publicerat: 2011-03-20 | Tid: 19:48:59 | Mat & Gott
muffins mums !
mums §
Igår var jag med Jennifer :). Riktigt kul! Vi gjorde lite allt möjligt .. haha, men vi bakade iallfall cupcakes. Första gången med detta receptet, sjukt gott blev det :3 Även fast alla inte blev så vackra.. haha, jag ska inte lura er med att alla såg ut såhär, för det gjorde dom faktist inte. Dom här på bilderna var väl dom bästa, en hel del fick en väldigt konstig oval form :o. Det var säkert jag, råkade hälla i lite mycket smet så det rann ut sen i ugnen.. oops! Men skit samma, det är väl smaken som räknas? :)

Har vart hemma och slöat idag, fick förresten ett litet ryck och tog lite bilder på mig själv.. ;). Måste verkligen fixa RAW-program, men inget funkar! ;s Vet ni nåt bra?

Puss!

Friday!

Publicerat: 2011-03-18 | Tid: 23:29:17 | Tycker & Tänker
;)
Slarvigt gjord.. men men, så blir det ibland ;)
Äntligen fredag! Så skönt ♥ Men nåt som inte är härligt just nu är hur det ser ut där ute, igår var det verkligen vår på riktigt, men tydligen ville vädret nåt annat och helt plötsligt ligger det 10 cm snö över allt gräs!? :( Jag blir så arg på det.. men ja, det var bara att ta fram vinterjackan igen och pulsa ut i snön igen.
Hoppas allt smälter bort, snart, nu! Vill verkligen ha vår och sommar.. :'>
Jag har lite planerat för imorgon, får se hur det blir med det :).
Vi ses, puss!

Vårjacka

Publicerat: 2011-03-17 | Tid: 17:09:40 | Stil/Mode
>
Plockade nyss fram vårjackan, härligt att äntligen kunna använda den! ♥ Detta är ju min från förra året, så jag får ha den så länge tills jag köper en ny, har inte hittat någon som jag säkert ska köpa än, men jag funderar lite. Kände att jag dog lite av svett på bussen i min vinterjacka, så det blir nog skönt att använda vårjacka nu :).
Kram!

What about tomorrow?

Publicerat: 2011-03-16 | Tid: 20:51:40 | Självporträtt
....
Testade ett tips på redigering från en sida, ganska bra blev det väl men det hade nog blivit bättre om jag hade haft i RAW-format.. :)
Jag hade ju tänkt plugga lite idag, men det sket sig. Min läxbok är inte riktigt min kompis.. Det gick ju väldigt lyckat det där, duktig flicka ^^. Hm, fast ja, jag fick väl inte så mycket gjort dårå, men jag har faktist gjort de flesta läxorna. AJA, nu skiter vi i det där!
På tal om skit.. (hahaha, vad jag har lam humor!) ..så ska vi iallafall till en skithåla imorgon med skolan ;o (vissa väljer att kalla det reningsverk!) Jag fattar inte varför vi ska åka dit, kommer skämmas på bussen sen, komma in där som en stinkbomb! För man lär ju lukta efter?
Okej, jag ska nog inte ta ut det här på alla.
Jaja, puss på er!

Redigering

Publicerat: 2011-03-16 | Tid: 19:49:14 | Photoshop
.
..
Redigerat i kurvor, och intensitet/kontrast. Före-bilden kändes inte alls så mörk innan, men om man kollar på skillnaden så är den ju ganska stor nu!
Känner också att jag vill börja fota i RAW nu, ska kolla om jag kan ladda ner nåt sånt program! Så blir det nog najs sen :D.
Puss!

With or against you

Publicerat: 2011-03-15 | Tid: 17:54:59 | Övriga motiv
.
Här sitter en liten fis som snart sticker till stallet ..
Hej hopp ;). Känner mig riktig osocial på att blogga just nu, bara för att jag inte blogga igår.. var sjukt trött när jag kom hem ;o. Åkte in en sväng till stan efter skolan, så jag fick en ny träningsväska :). Trevligt!
Nu åker jag till stallet om tio minuter eller nåt sånt, kanon ^^. 
Vi hörs väl senare eller nåt sånt ! :)
Puss!

The ring

Publicerat: 2011-03-13 | Tid: 16:08:37 | Stil/Mode
Gina ring 1
gina 2
Sådär ser den ut! ;) Jag gillar den, tycker det är fint med sånna lite längre ringar. Kollade ju på en till, men köpte den inte så det blir väl kanske en annan gång istället :). Ville inte ha med mina fingrar på bilderna, mina naglar ser jätteskabbiga ut, måste ta bort min fina avskavda nagellack, typ nu, hehe ;).
Btw, jag bloggade ju inte i fredags, hann inte göra det. Men då gick jag till skolan, sen efter så gick jag, Lina och Wella hem till lilla mig, vi bakade lite och sånt :D. Riktigt kul! ;)
Det är väldigt trist väder ute faktist, men jag är ganska glad ändå, för snön är snart borta! :D
Heh, kom bara och tänka på det där.. kram!
 

Today

Publicerat: 2011-03-13 | Tid: 00:35:40 | Självporträtt
..
Har haft dålig uppdatering, men jag ska bli bättre på det nu! ;)
Idag har jag iallafall vart med lilla Wella, vi åkte in till stan en sväng. Vi köpte ringar, också en såndär ansiktsmask som man kan dra av :D Kul att testa, får nog göra det imorgon! Så åt vi på Ikea också, gott vare :).
Wella är hos mig fortfarande, hon ligger på en madrass bredvid mig på golvet, hihi ;).
Ska visa bild på ringen och sånt imorgon, vi syns :D !
Puss!

Summer

Publicerat: 2011-03-10 | Tid: 14:28:05 | Djur & Insekter
pellee
Min lille kisse i solskenet (:
Åh, jag längtar efter sommaren! Speciellt när jag tittar på bilden.. Och när jag tänker på det, så har det typ varit snöstorm idag, ohyes. Eller inte.. Det var så himla fint i söndagags speciellt! :>
Men men, våren får väl komma snaaart iaf :).
Puss!

5 saker du inte visste

Publicerat: 2011-03-09 | Tid: 14:36:56 | Molly Waern
.. mollyyyy.
Jag har lite tråkigt, så det fick bli ett inlägg med "nåt du inte visste om mig" ;).

- Jag är beroende av musik 8) Haha, är det sådär tyst i huset går jag alltid och  sätter på radion eller nån annan musik! :).

- Jag älskar choklad! :D

- Mina ögon har en konstig blandad färg, blå-gröna. Jag kan iallafall inte säga om dom är gröna eller blå! ;)

- Jag har en katt som är lite smått knäpp ibland, hah ;).

- Jag har nästan alltid nagellack på naglarna, tycker det är kul att fixa med det faktist ;)

Mer eller mindre onödigt, haha. Men alltid nåt! Jag tänkte att jag skulle fixa skolan idag, men när jag gick upp märkte jag hur yr jag var.. vet inte vad det är med mig ;s.

Kramis!

So bright

Publicerat: 2011-03-08 | Tid: 19:35:23 | Självporträtt
;>
Hej på er därute ♥
Jag mår inge bra.. jag är inte sjuk ofta, men det kan vara på gång nu - igen! Var sjuk bara för någon månad sen ;(. Vill inte bli sjuk nu.. jag skulle ridit idag, men jag kände att det inte funkade idag, skittråkigt! :/ Hoppas jag är bättre imorgon igen.. ;<
Inget glatt inlägg precis, förlåt. Kände mig lite tvungen, heh. Som ni märker så stämmer inte rubriken på inlägget, men det var mest tänkt till bilden ;).
Hoppas nästa inlägg blir ett gladare :).
Hoppas ni har haft det bättre än jag idag, pussar!

2010 ♥

Publicerat: 2011-03-07 | Tid: 18:42:13 | Molly Waern

;)
<3
<3....
Bjuder väl på lite bilder från 2010 :) ♥ Märkte att jag inte hade så många kanonbilder därifrån, men man får väl hoppas på bättre detta året :).
Denna veckan har vi bara en läxa! Än så länge iallafall, men man får hoppas på det bästa ;).
Det har inte hänt nåt sådär kul idag precis, så det blir ett kort inlägg med mycket bilder, hoppas det gillas ;).
Kram!

So lovely

Publicerat: 2011-03-06 | Tid: 18:01:29 | Djur & Insekter
finis <3
Hej där :). Har haft en mysig dag i stallet. Det har vart SÅ skönt, fint väder! Känns som vår, härligt. <3
Vi red idag också, red ut en sväng. Jag hade Dixie igen ;). Han var lika pigg och glad idag, han fick två ryck och stack i galopp, första gången var det svårt att få stopp. Men det fixade ju sig bra ändå sen, haha ;). Det är inte första gången det händer mej ;D.
Hoppas det fina vädret kan vara kvar hela veckan, så himla härligt ju :').
Pussar!

Saturday

Publicerat: 2011-03-05 | Tid: 09:50:49 | Djur & Insekter
:))
Halloj där ute! :)
Igår hade vi ju friluftsdag, så jag var med Sara i stallet hela dagen :). Vi tog en buss som gick halv elva, sen kom jag hem igen vid, åtta kanske? Vi fixade en hel del grejor, så red vi ju också. Jag fick testa rida Dixie med, hon var glad! Och pigg ;). Sen senare skulle vi knoppa manen på Kallih, första gången för båda två.. så det tog en stund, knopparna ville inte se likadana ut, det var riktigt svårt. Jag fick fläta, och fick väldigt ont i fingrarna tillslut så som man fick dra åt :p. Men det blev väl okej tillslut, även om det blev lite olika storlekar och sånt!

Jag hade ju tänkt skriva detta igår egentligen, men när jag skulle lägga in det så typ dog internet? ;o Vet inte vad som hände, men jaja.. Skönt med lördag igen, vet inte säkert vad som händer idag men det får vi väl se ;).
Kramisar!

Like a vampire

Publicerat: 2011-03-03 | Tid: 22:04:27 | Photoshop
.
Hej och hallå :). Har verkligen inte haft något att blogga om idag, men jag måste ju få upp ett litet inlägg iallafall, så ja. Jag satt och pillade lite i photoshop och det fick då bli en vampyrbild av nåt slag ;).
Imorgon kan det hända att det inte blir någon bloggning alls, då jag säkert kommer vara i stallet nästan hela dagen, funderar på ett tidsinställt inlägg men vi får väl se :).
Satte dit en logga längst ner på bilden, tänkte säga att inget på min blogg får kopieras, inte heller dom bilderna som inte har logga på. Men jag kommer nog börja sätta dit det nu iallafall.. ;).
Kraam!

Looking into your eyes

Publicerat: 2011-03-02 | Tid: 17:47:53 | Molly Waern
miittt ööööga!
Hej där ute :D.
Även denna dagen går åt till att plugga. Riktigt kul.. eller inte. Men nu har duktiga jag lärt mig kemin iallafall! Bara typ massa spanska kvar. Okej då, egentligen inte så mycket, kan det mesta, tror ja ;P.
Imon är sista skoldagen denna veckan, och jag slutar tidigt för jag ska vara ledig från slöjden :D.
Men men, tänkte bara göra ett snabbt inlägg, visa att jag faktist lever, även om man inte kan tro det mitt i allt plugg.. haha, vad lam jag är x). Ni får väl ha det fint istället så ska jag fortsätta med mitt, eller snarare skolans plugg.. ;).
Puss!

Morning

Publicerat: 2011-03-02 | Tid: 08:29:02 | Molly Waern

Goodmorning ;). Jag börjar senare, så jag passar på med ett inlägg nu :D. Inte för att jag har så mycket att skriva, men iallafall ;). Ridningen gick bra igår, jag är nöjd faktist :) fast min häst var lite små seg när vi skulle galoppera, men det gick ju bra sen :D. Ska rida på fredag, och söndag, och kanske lördag nu också, bäst :D.
Bilden är inte precis den bästa, men det får duga :P.
Puss!

Horses

Publicerat: 2011-03-01 | Tid: 15:43:32 | Hästar/Ridning
<3
Bilden är ju inte speciellt bra egentligen, väldigt brusig och allt. Men den är lite mysig ändå, med hästarna i hagen och blommorna. Sommarkänsla. <3
Jag har en ny kompis idag, spanska-boken (host). Det blir min dag idag - att plugga. Inte kul, spanska prov på torsdag, plus kemi! Men, får väl ha lite tråkigt fram till ridningen ikväll :).
Hade inte så mycket mer att säga just nu.. ;)
kramisar!