Helt slut ..

Publicerat: 2011-09-27 | Tid: 22:03:51 | Hästar/Ridning
kjeh
Har haft en redig dag idag, är helt slut nu! Började med skolan - skoljoggen -.- Sprang 4.7 km typ, är väl ganska nöjd iaf.. :) Sen hade vi uppvärmningen med för skolan, haha.. pinsamt!
Så hemma så var jag med Wella en sväng, och sen iväg till stallet.. övade dressyrprogram, LC:1 ;) Och nu ska jag lägga mig, är så himla trött, så gonatt på er ! :)

Bilden är på nån söt pålle på tävlingen för någon vecka sen ! :)
Pussar !

Eyes never lie

Publicerat: 2011-09-25 | Tid: 21:42:33 | Dagboken/Personligt
aoerg
Hej finisar! Dagen har gått åt till lite av varje, började med att ta en lugn härlig morgon och kunna sova ut är ju aldrig fel.. känns som man är trött dygnet runt, jämt! Åh, vad jag älskar helgerna asså..!
Iallafall, vi åkte in en sväng till stan, sen åkte vi och kollade på min lillasyster match - final och de tog hem segern och vann hela serien! :) Väl hemma gick jag och Wella ut en sväng och var lite galna av oss, hehe :D
Sitter och lyssnar på musik nu, hittade en gó Jedward-låt, lyssna på den här om ni har lust! ;)

Vill bara att helgen ska fortsätta, orkar inteee ..
Pussar!

When the sun goes down

Publicerat: 2011-09-21 | Tid: 21:04:38 | Resor & Äventyr
egwehbtsrh
Det här var en typ av bild som jag tänkte fota i Turkiet, och vem lyckades? ;) Haha, nejmen dom blev väl ganska bra tycker jag!
Hej & hallå, det börjar närma sig fredag igen och det är hääärligt! Idag var det konfa vid fem, så det var bara hem och äta och gå iväg igen. Nu har jag pluggat klart det sista till provet imorgon, skönt ;).
Börjar undra lite vad jag gett mig in på med konfan, jag är inte ens i närheten av religös, haha.. men vi får väl se hur det fortsätter.. (:

Ha det super! :)
Pussar!

Grattis syster!

Publicerat: 2011-09-18 | Tid: 22:01:50 | Porträtt
jopgj
Idag har det varit min lillasysters dag - 11 år nu! Kramar & grattis min bästa syster! ♥
Vi firade henne lite på morgonen, allt blev lite konstigt för hon hade ju kalas igår, inte ofta det händer att vi har kalas en dag innan någon fyller år! ;)
Men jag och min kusin har varit på min ridskola och kollat på tävling, fotade en del också så det kommer upp snart, I guess? :) Vi träffade ju en tjej från sjöis där också, som tävlade på en söt pålle! (:
Jag bloggar riktigt dåligt men jag har inte haft någon lust, inläggen kommer väl när det kommer! :)

Kramisar till er och min söta nu 11-åriga lillasyster!

I can only imagine

Publicerat: 2011-09-13 | Tid: 16:25:01 | Molly Waern
ierg
Bild från i somras..
Saknar sommaren! Vill inte ha nån mörk, trist höst och vinter, usch.. saknar sommarlovet, att slippa alla läxor och att slippa tänka på nåt överhuvudtaget i stort sett, tänk vad bra man har det på sommaren! Läsåret har nyss börjat och man drunknar redan i läxor..
Idag är det ridning igen, det ska iallafall bli himla kul! Vi ska förhoppningsvis rida ut, det hoppas jag faktist på att vi gör, eftersom det mörknar så himla snabbt så blir detta nog sista gången tills våren. Tanken på att rida i ridhuset hela vintern är inte direkt nåt som lockar, oh usch :/

Funderar förresten på en ny design, men har inga direkta bra bilder till det än, vi får väl se om jag kan pilla ihop nåt och när det blir av! Blir nog ingen jättestor förändring, men ny bakgrund, bilder och sånt hade jag tänkt :).

Pussar!

~ Rest in peace

Publicerat: 2011-09-11 | Tid: 16:50:11 | Läst, hört & sett

vila i frid, stefan.. <3
~ 21 december 1980 - 7 september 2011 .. ~
Tycker detta är så otroligt tråkigt och hemskt. Trodde inte det var sant när jag hörde det, och hoppades för allt i världen att det inte skulle vara det..
Av alla så var det just Stefan Liv. Jag är inget sånt där fan av hockey, och jag känner inte till många spelare, men var det någon man visste vem det var så var det Liv, och när han bytte lag tyckte jag det var så himla synd.

Önskar att han kunde få komma tillbaka, han verkar vara en sån snäll människa, han förtjänar att få fortsätta leva..
Vila i frid Stefan Liv, det är så många som tänker på dig, och föralltid kommer minnas dig.. ♥
Född som stjärna, död som legend. Rest in peace, let the stars forever shine for you. ♥

What makes me smile ..

Publicerat: 2011-09-10 | Tid: 16:57:14 | Hästar/Ridning
erg
Sjöis hästarna i hagen..
Glömde & säga att jag red en sån superhärlig häst i tisdags. Eftersom jag var bortrest veckan innan så missade jag en ny pålle, Argona, och det var just henne jag fick rida! :)
Bara efter att ha värmt upp kände jag hur mycket jag tyckte om henne, underbar! Dessutom var hon så himla söt, C- eller D-ponny och mörkbrun, med så otroligt sött ansikte.. :)
Efter lektionen fick jag veta att hon var dräktig och bara skulle stanna till jul.. :( Så tråkigt, för hon var verkligen bland dom bästa jag ridit, och jag kan säga att det syntes inte att hon var dräktig.. ;)

Hoppas verkligen att jag får rida henne igen innan hon åker..  :) 
Pusss

Below the surface

Publicerat: 2011-09-08 | Tid: 19:27:51 | Dagboken/Personligt
iowrg
Bara nån bild jag knäppte på vattnet i sköna Turkiet.
Skolan tar över fritiden så himla mycket så det är sjukt! Jag har gått i skolan i en vecka nu och vi har haft 7 läxor bara till denna veckan.. SJU! Och skolan har nyss börjat! :o När man går så sent som man faktist gör fem gånger i veckan, tycker jag att man kan få lite tid till annat och inte ännu mer skolarbete? Arg & sur på det, & redan nästa vecka har vi vårt första prov.. alltså, hur ska detta året gå egentligen ?
Men men, jag har en läxa kvar att göra tills imon, sen kommer jag njuta fullt ut över helgen, längtar verkligen apmycket nu!
Man kanske förstår varför jag inte hunnit blogga.. ;) Igår var det nåt konfa-möte, haha jag börjar undra lite vad jag gett mig in på, kyrkan är verkligen inte min grej, men vi får la se hur det går ;).
Kraaaamisar.

Take me back!

Publicerat: 2011-09-06 | Tid: 15:55:11 | Resor & Äventyr
esarhg
Åh, vad jag längtar tillbaks.. take me baaack!
Hej å'hå! Sitter här och tänkte göra läxan men det blir ju aldrig av, haha blir uttråkad bara av tanken! Ikväll ska jag rida iallafall, längtar! :) Inte ridit på två veckor nu!
Men nu SKA jag faktist plugga.. haha, urtråkig historia, verkligen inte mitt ämne det ;(
Pussss!

Save the world

Publicerat: 2011-09-02 | Tid: 19:36:42 | Resor & Äventyr
jkugvqihb
Några av favoriterna från Turkiet, älskar verkligen dom här om jag får säga så, hehe ;). Åh, helt sjukt vad jag längtar tillbaka redan! Saknar allt :( Vill tillbaka!
Det är iallafall skönt med fredag, har tryckt i mig massa godis vilket jag egentligen inte behöver efter denna veckan.. haha, jaja jag sprang faktist igår så lite duktig har jag väl vart, får springa bort allt efter helgen sen igen! ;)

Mer bilder kommer senare! :)
Ha're gött!
Puss!