Naglar!

Publicerat: 2011-04-28 | Tid: 20:58:19 | Stil/Mode
!
!
Tänkte att ni kunde få se hur mina naglar ser ut nu :). Det skulle vart Storbrittaniens flagga, men ah, det var sjukt svårt med vänsterhanden! ♥

Chao!

Such a cutie

Publicerat: 2011-04-27 | Tid: 22:34:04 | Djur & Insekter
jaa
4
Åh, kolla ögonen på första bilden! Så himla fiin är hon! ♥

Det får bara bli några bilder idag, är så trött så jag orkar inte skriva! Men jag har en del grejer att visa, det kommer upp någon dag när jag tagit bild på allt & så .. :)

Puss!

Abigail

Publicerat: 2011-04-26 | Tid: 17:41:45 | Hästar/Ridning
swweeti'
Hej alla sötnosar! :) Första skoldagen är avklarad, skönt! Det var en slapp dag idag, men imorgon börjar alla jobbiga lektioner igen.. :/
Det var ju ingen skola igår, så det känns som måndag idag! Jag glömde bort först att jag har ridning idag, hihi ;) Tyckte det var länge sen ni fick se någon hästbild, så nu blir det en söt bild på lilla Abigail från förra sommaren! :) Har inte sett henne på så länge, saknar den tjejen! ♥

Oops, jag ska visst åka om 20 minuter, bäst att jag drar på mig ridkläderna nu! ;D
Vi hörs,
See ya!

Woods

Publicerat: 2011-04-25 | Tid: 13:34:00 | Natur
!
jjjA!
Två av alla naturbilder som jag tagit denna veckan! (;
Idag ska jag spela fotbollsmatch! Med dom som är ett år yngre än mig, för dom behövde folk.. ni kanske inte visste det, men jag har inte spelat fotboll på ungefär ett år. Jag tog en paus förra året, efter att ha spelat typ 6 år i sträck, jag tröttnade väl.. men det ska bli kul att testa igen! Vet fortfarande inte hur jag ska göra med fotbollen, men aja.. får väl se ;).
Sista dagen på lovet :(. Jag kommer inte överleva, orkar inte gå till skolan igen! :(

Då vet ni, kram på er!

Godnatt

Publicerat: 2011-04-25 | Tid: 00:11:39 | Dagboken/Personligt
yeas.
Hallå däär! :) Jag hann aldrig blogga igår :/ tråkigt, hann aldrig bli några påskbilder eller nåt heller, men jag får väl säga glad påsk lite i efterskott! ;) Påsken är ju inte helt slut iallafall, haha ;).

Idag har jag varit med Wella i Ullareeed! :D Sjukt kul! Det finns risk för att det kommer upp lite bilder vad jag köpt snart! ;)

Vi hörs imorgon, jag är trött, gick upp 7 i morse :o

Puusss!

Beautiful sky

Publicerat: 2011-04-22 | Tid: 13:00:00 | Platser/Landskap
k
ka
§
Redigeringen fick himlen väldigt fin tycker jag, men vad tycker ni? Jag gillar de här bilderna, mysiga tycker jag! :)
Puss!

Nova ♥

Publicerat: 2011-04-21 | Tid: 22:54:11 | Djur & Insekter
♥<3
söööt :)
<3
Nova är något sjukt söt! ♥ Jag och Wella gick och hälsade lite på henne igår, hon är så gullig! Tog många bilder på henne, har många fler än de här så räkna med att det kommer upp fler senare ;). Blev nöjd med ganska många av bilderna, det är så kul att fota djur! Det helt klart roligaste tycker jag :).

Dagen med Wella var lika kul som vanligt, vi har varit ute och fotat lite igen så jag har ganska mycket bilder att visa nu, haha :D Det kommer snart! :)
Hörs imorgon,
kramis!

Härlig morgon

Publicerat: 2011-04-21 | Tid: 13:47:47 | Mat & Gott
..
Dagens frukost blev pannkakor, gött var det ;). Härligt väder också ^^. 

Nu ska jag vandra ner till Wella!
Puss!

Gooodmorning

Publicerat: 2011-04-20 | Tid: 09:42:54 | Porträtt
§§§
Godmorgooon! Jag vaknade alldeles för tidigt idag.. sen kunde jag inte somna, och då orkade jag inte det så ja. Jag gick upp iallafall! ;)
Idag blir det en sväng in till stan med Wellla :D och hennes pöjk Max! :) Det blir kuul de !

Nu tänkte jag se vad man kan äta till frukost ? Se om jag kan vara lite sådär duktig och göra lite pannkakor, höhö ! :D
Nu slipper ni mig ett tag, haha vi syns nog ikvälll! Ha det fiint sålänge! :)
PUSS!

I'm walking on sunshine!

Publicerat: 2011-04-19 | Tid: 23:49:48 | Dagboken/Personligt
(L)

Det är som tidig sommar här, i skuggan - 16+C ! Vaarmt, och soligt..
fina §
..jag och Wella var ute, typ hela tiden! Och tog några inte alltför seriösa bilder, höhö..
yeah
..Wella är som alltid tuff i sina solbrillooor! Kolla lite närmare på bilden så ser ni nog nån annan person, haha..
jjjjja
..hahah, jag diggar att man ser mig i hennes spegel-brilloor!

Jag känner att jag bara bloggar på kvällen, anledningen.. är att jag inte orkar blogga på dagen, hihi, men jag ska försöka :). Bloggar nog lite väl sent tillochmed, oops..
Men iaf, igår var jag ute med världens bästa Wella, typ hela dagen! :D Vad vi gjorde mer ser ni lite på bilderna, hehe!
Dagen började med att gå ner till henne och äta frukost ! :D Vi gjorde scones och smoothie, satt ute på balkongen i solen, härligt! :D Sen hann vi inte göra så mycket mer :( Men jag åkte till stallet på igenridning, och det gick väl bra! :) Så skönt att rida ute i solen .. <3

Men men, jag ska inte tjata mer,
puss!

Flowers

Publicerat: 2011-04-17 | Tid: 23:49:55 | Natur
jjkjjaj
Dagen har varit mysig och härlig! Världens finaste väder, sprang ut och fotade lite blommor, hih :D
Jennifer sov hos mig från natten igår till idag, vi hade riktigt kul som alltid! Sen skulle hon hem, så då efter en stund gick jag ut med Wella, sjukt kul, haha! :)
Väl hemma sen bar det av ut på en springtur, för länge sen! Men det var jätteskönt, trodde jag hade tappat all min kondis men nix, blev så lycklig för det kändes som vanligt! Hoppas inte det var jag som inbillade mig, haha, men nja det känns inte så iaf :).

Påsklov är ju inte heller helt fel, underbart var ordet! ♥
Pussar!

Winter

Publicerat: 2011-04-14 | Tid: 21:58:27 | Dagboken/Personligt
yees
jappps :D
Vintern är ju äntligen slut :D Det har verkligen blivit vår, lovely! Så nu får ni se några vinterbilder, för snart kommer det väl bara våriga bilder ;).
Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet, ohyees! Ska bli så himla skönt, wooo!

Bloggade ju aldrig igår, men jag kan ju passa på att säga att vi red ute i tisdags! Love asså, det var så länge sen, har verkligen tröttnat på det mörka ridhuset, så skönt att komma ut och rida på hela ridbanan :). På köpet så är jag väldigt nöjd med lektionen, tycker det gick bra! :)
Så igår, haha jag gick med till gymmet på Step up. Första gången, det var ganska svårt och svårt att hålla koll på allt, man gör liksom olika rörelser och sånt, men det var rätt kul ändå! ;)

När vi hörs nästa gång har jag äntligen lov.. :D
Puuussar!

Flying hair

Publicerat: 2011-04-12 | Tid: 14:00:00 | Porträtt
mmm
aaa
mhaa
Någon favorit kanske? Jag tycker bilderna blev rätt söta :). Men jag har sparat några till senare!
Puss ♥

Summerdays

Publicerat: 2011-04-11 | Tid: 21:19:54 | Porträtt
mmm aa
Så himla härligt, det har varit så sjukt varmt ute, både igår och idag! Har gått ute utan jacka, cyklat en massa.. på bilden i skolan målade vi ute, jag satt i solen och svettades! Det var nog 18+ tror jag! :D 
Hoppas det fortsätter, så himla mysigt väder ♥ Hoppas på att få rida ute imorgon, har verkligen saknat det. Att rida i t-shirt :'D Hoppas hoppas!

Bilden är från i lördags, detta var egentligen en misslyckad men jag tycker den var söt ändå! :) Har en hel del att visa, det kommer! :)
Puusss!

I did it!

Publicerat: 2011-04-09 | Tid: 12:00:00 | Stil/Mode
yay woo.
Det här gjorde jag igår! :) Fint med fler hål i örat tycker jag, och jag är nöjd! ♥ Just nu är det riktigt ömt bara, hoppas det går över snart. :/
Vi hörs, puusss!

Still alive

Publicerat: 2011-04-09 | Tid: 00:02:51 | Molly Waern
molly?
Men hallå! Jag har bloggat sjukt dåligt denna veckan, men jag har inte haft någon lust överhuvudtaget! Känns som det bara blir meningslösa grejer, ska försöka komma på nåt lite bättre.. ;) Så jag ska försöka blogga lite mer nu iaf :). Har en grej att visa, det kommer nog upp imon.. (; Men till dess så har jag inte så mycket mer att säga, vi syns! :D
Pusss!

Ny bloggdesign!

Publicerat: 2011-04-03 | Tid: 17:48:44 | Bloggdesign
jaaaa
yaa
Lite nytt, tyckte det skulle vara lite vårigare! :) Ingen ny header än, men det kommer väl någon gång ;). Sidmenyn är inte riktigt klar än, funderar på hur jag ska göra med den.. men jag är nöjd! :) Vad tycker ni? Den andra kändes så.. mörk, vintrig och lite trist, haha ;).

Men jag har ett litet problem just nu, vet någon hur man gör för att den personliga texten i menyn inte ska vara fet? Det funkar i en av kodmallarna, men inte resten, blir galen på det! :o

Men aja, nu ska jag hitta på nåt.. ;)
Kramisar!

Nagellack

Publicerat: 2011-04-03 | Tid: 14:20:48 | Molly Waern
miin
Min lilla nagellackssamling :). Det lär bli fler! Det är alltid kul att köpa ;)

Idag gick jag hem till Sara vid 10, vi skulle överraska Lina, som fyller år imorgon! :) Linas syster och hennes kompis kom med Lina som hade halsduk för ögonen, haha hon visste ju inte vart hon var, hihi.. så lämnade dom henne på framsidan i trädgården, jag höll självklart på att börja skratta, haha! Men lyckades hålla mig, duktig som jag är! Så tog Sara av halsduken också kunde man få skratta ut! :D
Så gick vi in och målade naglarna, fikade och sånt! Riktigt skojsigt :D Så fick hon ett halsband av oss, med ett L i, fint tycker jag :).
Förresten så fyller ju jag år om en månad.. :D
Ha det kanon, puss!

Tjejkväll

Publicerat: 2011-04-01 | Tid: 22:46:01 | Dagboken/Personligt

mmmm
Yes, bloggade dåligt igår, var inte hemma på hela dagen. Jag och Wella gick på tjejkväll på gina, man fick 20% rabatt och sånt! :D Mycket, mycket kul! Haha, tredje dagen på stan denna veckan för mig.. ;)
Jag köpte en klänning, en vit ganska kort. Älskar den, men jag vet inte, jag ser lite konstig ut i den tror jag. :s Får se hur jag gör med den.
Så skönt med fredag! Har verkligen varit helt död på mornarna denna veckan, så skönt att få sova, yippie <3

Förresten, jag älskar denna låten! ♥ Gammal, men so what? Kan ju vara bra ändå! ;)
Se om jag slänger in nåt inlägg imorgon, men vi synes ! :D
Puss!